Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Tecflow brandstofsysteem reinigers

ProTech shop

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

UPDATE: Al weken wordt Waalwijk en omgeving geteisterd door hondengif

Bericht geplaatst op // 6349 keer bekeken

Update: 16 februari 2015, 09:00 uur,

Dierenbeul lijkt weer toe te slaan met gifbrokken in Drunen.

Bij de politie zijn meerdere meldingen binnengekomen van gifbrokjes in Drunen. De meldingen worden zeer serieus genomen door de politie, omdat vorige week ook al giftige hondenbrokken werden gevonden in Kaatsheuvel, Loon op Zand en Waalwijk.

In Drunen werden de gifbrokken gevonden op openbare plekken, maar ook in achtertuinen van bewoners. De politie verzamelt de brokken en doet onderzoek naar de herkomst ervan.

Vorigbericht:

Op vrijdag 13 februari 2015, rond de klok van 13:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk weer diverse meldingen van gevonden hondengif in Waalwijk.

Bij de politie komen dagelijks meldingen binnen van hondeneigenaren die het gif hebben gevonden. Al weken lang wordt Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand getroffen door het vergif. Volgens de laatste berichten is er al een hond overleden na het eten van het gif. Ook zijn al vele honden erg ziek geworden of zijn er ernstig aan toe.

Hondeneigenaren houden hun hond massaal aan de lijn. Het is inmiddels het gesprek van de dag die inwoners van Waalwijk en omgeving voeren. Wie doet zoiets is de meest gestelde vraag op social media.

Als u de brokjes vindt, ruim ze dan op. Raak ze niet met blote handen aan! En meld het bij de politie via 0900-8844. Een aantal brokjes is voor onderzoek opgestuurd naar het NFI. De politie onderzoekt de zaak en vraagt hondeneigenaren die iets opvallends gemerkt hebben tijdens het uitlaten van hun hond, zich te melden.

Mensen die informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn, worden verzocht de politie te bellen via 0900-8844.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 16 februari 2015 08:55

Reacties  

#1 Papa 14-02-2015 18:07
Als ik de gast betrap dan stamp ik die gifbrokjes persoonlijk in zijn strot ,vuile dieren moordenaar.
#2 kwarten 15-02-2015 18:46
het moet niet gekker worden zelfs in een woonerf waar kleine kinderen spelen liggen er diverse in de brandgang en open op straat gegooid let op eventuele kartonnen omhulsels en nee het zijn geen vuurwerkresten laat degene die ze verspreid eens zijn verstand gebruiken als er iets met kinderen gebeurt wordt het moord
#3 ... 18-02-2015 12:00
Ook in vlijmen gevonden!

Let op u honden aub!

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl