Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Hulpdiensten zoeken twintig minuten naar auto die over de kop is geslagen

Bericht geplaatst op // 4735 keer bekeken

WAALWIJK - Twee vrouwen zijn vrijdag laat op de avond met hun auto over de kop geslagen. Ze wisten zelf uit hun auto te klimmen, maar moesten twintig minuten wachten op de hulpdiensten. Omdat ze niet wisten waar ze waren, hadden ze per abuis een verkeerde locatie doorgegeven.

Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur op de Nieuwe Munnikensteeg in Waalwijk. De vrouwen hadden een haakse bocht aan het einde van de weg niet zien aankomen. Daardoor vlogen ze uit de bocht, reden tegen een boom aan en vlogen over de kop. De auto kwam tot stilstand aan de andere kant van een sloot.

De vrouwen konden zelf uit de auto klimmen en belden direct de hulpdiensten. Ze dachten echter dat ze op de Heusdenseweg in Elshout waren, waardoor de politie en ambulance naar de verkeerder plek reden. Een van de dames liep hierop richting de Zeedijk in Elshout, waar een agent haar aantrof. Samen zijn ze teruggegaan naar het ongeval, waar beide vrouwen in de ambulance zijn nagekeken.

Beiden waren lichtgewond, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft de gegevens van de vrouwen genoteerd en de auto is uit de wei gehaald en meegenomen door een takelbedrijf.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 01 september 2017 23:32

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl