Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Automobiliste rijdt 2 personen omver bij open avond Dr. Mollercollege aan de Olympiaweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 7258 keer bekeken
Automobiliste rijdt 2 personen omver bij open avond Dr. Mollercollege aan de Olympiaweg Waalwijk
Foto: Marvin Doreleijers - brandweer112.nl

Op woensdag 13 januari 2016, rond de klok van 21:15 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een ongeval aan de Olympiaweg.

Een vrouw had met haar auto 2 mensen aangereden. Het ongeluk gebeurde bij het Dr. Mollercollege dat een open avond hield. De vrouw stond met haar voertuig geparkeerd op de Olympiaweg en was vermoedelijk aan het wachten op iemand. Toen ze besloot weg te rijden, ging het mis. De vrouw wilde ter hoogte van het Dr. Mollercollege achteruit rijden, maar ze trapte het gas in terwijl de versnelling in zijn vooruit stond.  

Nadat ze de 2 personen aanreed, raakte ze een tegemoetkomende auto. Uiteindelijk reed ze een lantaarnpaal uit de grond en kwam daarbij tot stilstand.

Het is niet duidelijk wat de slachtoffers precies aan de aanrijding over hebben gehouden. Zij zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle. De aanrijding trok veel bekijks vanwege de open avond op de school die van 18.00 tot 21.00 duurde. De politie is met 2 eenheden ter plaatse gekomen en doet onderzoek naar de precieze oorzaak van het ongeval.

Bekijk de foto's:

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl