Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Avondje uit voor 7 jarige Julyan met de politie van Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4467 keer bekeken

Waalwijk - Gisterenavond werd aan de 7 jarige Julyan uit Waalwijk door de politie van Waalwijk en voetbalclub RKC Waalwijk een avondje uit bezorgd.

De moeder van Julyan stuurde de politie een verzoek of Julyan een keer een politieauto mocht zien en of hij een agent een hand mocht geven. Daar zouden we Julyan dan heel erg blij mee maken.

Door enkele persoonlijke omstandigheden is het onder andere voor Julyan niet mogelijk om gepast onderwijs te krijgen en krijgt thuisles. Hierdoor heeft Julyan geen vriendjes en vriendinnetjes en mist door persoonlijke omstandigheden hierdoor ook uitjes, die andere kinderen wel kunnen doen en ondernemen.

2 agenten hebben Julyan thuis opgehaald en zijn samen met hem naar het stadion van RKC gereden. Hier werd Julyan verwelkomt door een voetbal eenheid die daar dienst had. Julyan kreeg van deze agenten enkele politie gadgets, waaronder een zaklamp maar ook twee toegangskaarten voor de voetbalwedstrijd RKC - Go Ahead Eagles en mocht de wedstrijd bekijken op de eretribune.

Halverwege de wedstrijd, na de rust wilde Julyan naar huis toe en werd weer door 2 agenten naar huis gebracht. En natuurlijk moest de zwaailamp en de sirene even aan toen de politie door zijn straat reden. De politie en RKC hebben Julyan een uitje gegeven waar hij zichtbaar van genoot.

De politie meld op hun Facebook pagina het volgende: Julyan, jouw glimlach en je blijheid die je aan ons gaf, jij hebt aan ons het mooiste kerstcadeau gegeven dit jaar. Hele fijne kerstdagen toegewenst aan jou, je tweelingzus en aan je vader en moeder.

Bekijk de foto's:

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl