Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Bouwvakkers aangehouden nadat ze ruzie kregen met BOA's in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4306 keer bekeken

WAALWIJK - Twee bouwvakkers van 35 en 63 jaar zijn aangehouden nadat ze twee BOA's (Buitengewoon Opsporings Ambtenaar) hebben achtervolgd. Dat gebeurde woensdag in Waalwijk nadat er een conflict was ontstaan tussen de BOA's en de twee bouwvakers over cement dat in een put was gegooid.

De BOA's vertelden de metselaars dat ze het rioolputje in de Grotestraat moesten schoonmaken en dat de riolering werd gecontroleerd op hun kosten.

LEES OOK: Vechtpartij tussen BOA's en ondernemer: 'Ik kreeg ineens een klap'

De bouwvakkers wilden zich niet identificeren en hielden een van de BOA's vast, toen hij hen wilde fotograferen. De andere BOA heeft toen geslagen. Toen de BOA's wegliepen zijn ze door de bouwvakkers achtervolgd.

Uiteindelijk heeft de politie ingegrepen. Een van de bouwvakkers heeft zich laten behandelen bij de huisartsenpost. De mannen verklaren dat ze geslagen zijn door een BOA zonder dat daar een aanleiding voor was.

Bekijk de foto's:

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Laatst aangepast op 06 juli 2017 15:59

Reacties  

#1 P 07-07-2017 09:43
Tuurlijk had niet anders verwacht ach wat maakt het uit als wij een klap geven worden we op geladen maar krijgen we een klap van een BOA die door loopt worden wij ook op gepakt ach hoe artelijk kan onze regering zijn GOED BEZIG RUTTE EN DE REST, belachelijk, even een hart onder ze riem voor de bouwvakkers jullie hebben goed gehandeld door er achter aan te lopen hadden de BOA'S maar niet weg moeten lopen lafaards!! En ja als de gemeente's zo door gaan met deze clowns dan gaat dalijk heel Nederland een afkeer krijgen naar deze clowns en terecht, dus gemeentes werk er aan door de boa's netjes te laten gedragen en zeker na een incident niet weg te laten lopen, berecht deze BOA'S die geslagen hebben en weggelopen zijn, dan kan het Mischien ooit weer normaal worden en verander ook de naam want dit is een een rare naam BOA Ze zijn totaal niet flexibel in geen enkel opzicht.
#2 t 07-07-2017 10:54
Hoi P volgens mij ben jij een beetje een gefrustreerd mannetje.
ik kom overal een hoop geklaag van je tegen en je durft niet eens je naam te noemen.
maar praat gewoon niet over dingen waar je geen weet van hebt.
en probeer gewoon je gezonde verstand te gebruiken (zover je dat hebt) als je iets schrijft over onze hulpverleners !
#3 P 07-07-2017 11:45
Hahahah jou hulp verleners laat me niet lachen Oow wacht kan wel kloppen ja want jij bent hulp verlener van goudvissen die denken namelijk ook maar 4 sec!!!
En over de naam waarom gebruik jij je naam ook niet?

Even voor de duidelijkheid als je leest lees dan goed A,U,B dan zie je zelf dat ik veel respect heb voor politie ambulance en brandweer personeel, dit gaat puur alleen over de BOA'S, BOA'S die geen respect voor de mede mens hebben zij denken dat hun de macht zelf zijn, ze maken zo geen vrienden maar juist vijanden en dat moet voor komen worden door een stevige aan pak in de goede zin zeker voor de toekomst, denk daar maar over na (T)
#4 natascha 08-07-2017 18:41
haha leuk 2 gefrustreerde anoniempjes....

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl