Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Drie gewonden door ongeluk in Waalwijk, auto belandt ondersteboven in het ijskoude water

Bericht geplaatst op // 2622 keer bekeken

WAALWIJK - Op de kruising van de Kleiweg en de Veerweg in Waalwijk is vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd. Daarbij is een auto op de kop in een sloot beland. De twee inzittenden moesten door de brandweer worden bevrijd.

Wat zich precies op de weg heeft afgespeeld, is niet duidelijk. Drie ambulances, een brandweerwagen en een traumahelikopter werden opgeroepen vanwege het ongeluk.

De betrokken auto, met daarin twee mensen, kwam ondersteboven in het water langs de kruising terecht. De inzittenden moesten door de brandweer uit hun benaderde situatie gered worden. Zij raakten allebei gewond en zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een derde, die in het busje zat, raakte ook gewond, en is ook naar het ziekenhuis.

Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar de arts daarin hoefde niet mee met een ambulance.

De kruising is na het ongeluk afgesloten voor politieonderzoek. Hoe lang dat gaat duren is nog onbekend.

Bekijk de foto's:

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Laatst aangepast op 01 februari 2019 17:27

Reacties  

#1 bromsnor 02-02-2019 02:28
Hoe vaak moet het nog fout gaan op al die gelijkwaardige kruisingen op dit industrieterrei n voordat de gemeente weer gewoon voorrangswegen maakt van de Kleiweg en de Sluisweg?
Al zetten ze nog zoveel gekke cirkels en neonportalen op deze kruisingen, op een of andere manier werkt het niet. Laat ze er, net als bij de Putstraat/Grote straatkruising van Jan van Groos in het programma "Kan niet waar zijn" weer eens naar kijken door een verkeerspsychol oog. Niet dat het heeft geholpen, want ook daar is niets gedaan met de bevindingen van die beste man....
#2 Hans 02-02-2019 19:32
De beste stuurlui staan aan wal.Bij voorrangswegen word het weer een racebaan.
#3 bromsnor 03-02-2019 13:16
@Hans: Ooh...., deze kruisingen met alle levensgevaarlij ke aanrijdingen zijn bedoeld als snelheidbeperke nde maatregel (net als die verschrikkelijk e drempels buiten de woonstraten)?
Ja, die aanrijdingen halen de snelheid er wel uit, maar ik denk dat dat door handhaving en sancties moet worden aangepakt, niet?

En verkeerspsychol ogen negeren als "beste stuurlui aan wal" die het niet weten, is nou net het probleem.
In "Kanniewaarzijn " uit 2013 over die Putstraatkruisi ng wil Jan van Groos ook niet luisteren naar hem en zegt dat het het beste is, om je daar op "zijn kruising" beter maar niet aan de verkeersregels te houden om heelhuids verder te kunnen. Hij zette Waalwijk en zichzelf daar voor de landelijke TV voor gek.
En inderdaad nu 6 jaar verder is er nog steeds niets veranderd daar....

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl