Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

UPDATE: Ernstig ongeval aan de Ambrosiusweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 8654 keer bekeken

Op zaterdag 26 april 2014, rond de klok van 03:45 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval met beknelling aan de Ambrosiusweg.

De hulpdiensten troffen twee zwaar beschadigde auto's en een zwaar beschadigde boom aan. Ook bleek er een gewonde man op straat te liggen. Deze man, een 38-jarige Waalwijker, is per ambulance met hoofdletsel naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Getuigen verklaarden dat er meerdere mensen in de auto hebben gezeten, maar deze mensen waren er vandoor gegaan. De politie onderzoekt dit verhaal. Ook is de politie nog op zoek naar de tenaamgestelde van de auto.

Eén van de zwaar beschadigde auto's bleek ten tijde van het ongeval op de Ambrosiusweg geparkeerd te hebben gestaan. De eigenaar van deze auto doet aangifte van verlaten plaats ongeval.

De politie zet het onderzoek naar de aanrijding voort. Op de Ambrosiusweg is al uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Agenten van de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse doen zaterdag nog uitgebreid onderzoek aan de voertuigen om te kunnen vaststellen wat de precieze toedracht was en wie de bestuurder is geweest.

Ook is vanochtend in het ziekenhuis bloed afgenomen van de gewonde man om vast te kunnen stellen of hij onder invloed van drank, drugs of medicijnen was. De man heeft nog geen verklaring kunnen afleggen.

Laatst aangepast op 26 april 2014 12:43

Reacties  

#1 Ik 26-04-2014 06:43
De ravage is groot,maar gezien de sporen op het wegdek,zal die wel hard gereden hebben,en geen gordel aangehad hebben,anders wordt je niet uit je auto geslingerd,gelu kkig zijn er geen andere personen erbij geweest .Weer een ernstig ongeval in Waalwijk.
#2 Lonneke 26-04-2014 07:48
Zit er, als je vanaf de Noorder Parallelweg komt een bocht in de Ambrosiusweg? Zo te zien is dit vlak na de stoplichten. Je kan daar toch niet echt spreken van een bocht, misschien een kleine kromming in de weg?
Verder sluit ik me bij het vorige bericht aan. Inderdaad geen gordel, denk ik. Te hard vermoed ik ook, maar met 50 kan je een flinke ravage aanrichten, dus het kan zijn dat er niet te hard gereden is. Dat is aan de politie om uit te zoeken.
Alleen de laatste opmerking "weer een ernstig ongeval in Waalwijk" snap ik niet. Dit ongeval heeft toch niets met Waalwijk te maken, alleen het feit dat het in Waalwijk is gebeurd. Dit soort dingen gebeuren overal.
#3 Dennis 26-04-2014 09:59
De Ambrosiusweg heeft inderdaad vanaf de Noorder Parallelweg een "rare" knik naar links. Of de "te hoge snelheid" de oorzaak is geweest is aan de politie om te onderzoeken. Ik weet wel dat er met regelmaat belachelijk hard word gereden op de Ambrosiusweg!
#4 Hennie 26-04-2014 10:59
Fijne vriend om er tussenuit te gaan en je gewond achter te laten.
#5 Ozzie 26-04-2014 14:29
Midden in de nacht, vrijdagavond, en mensen die er vandoor zijn gegaan. Daar lijkt me iets niet helemaal pluis.

Is de traume-heli nog geland? Die was wel opgeroepen zag ik.
#6 K.B. 26-04-2014 16:16
Er wordt DAG EN NACHT veel te hard gereden op de Ambrosiusweg en er wordt nog steeds niets aan gedaan!!! De mensen die 50 km rijden zijn echt een uitzondering.
#7 Ik 26-04-2014 18:32
Waren er 2 auto,s bij betrokken of maar 1, lees het niet goed of begrijp het niet goed.
Waarom gaan die andere er vandoor,moet toch iets meer aan de hand zijn,alcohol
,drugs ofzo.
#8 Ozzie 27-04-2014 00:23
@7

Hoe ik het begrijp is 1 auto, veroorzakende auto, op een geparkeerde auto geknald. Daarbij is één persoon uit de veroorzakende auto geslingerd en op het wegdek terecht gekomen, en is een onbekend aantal personen uit de veroorzakende auto er vandoor gegaan.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl