Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

UPDATE: Ernstig ongeval aan de Ambrosiusweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 11020 keer bekeken

Op zaterdag 26 april 2014, rond de klok van 03:45 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een ongeval met beknelling aan de Ambrosiusweg.

De hulpdiensten troffen twee zwaar beschadigde auto's en een zwaar beschadigde boom aan. Ook bleek er een gewonde man op straat te liggen. Deze man, een 38-jarige Waalwijker, is per ambulance met hoofdletsel naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Getuigen verklaarden dat er meerdere mensen in de auto hebben gezeten, maar deze mensen waren er vandoor gegaan. De politie onderzoekt dit verhaal. Ook is de politie nog op zoek naar de tenaamgestelde van de auto.

Eén van de zwaar beschadigde auto's bleek ten tijde van het ongeval op de Ambrosiusweg geparkeerd te hebben gestaan. De eigenaar van deze auto doet aangifte van verlaten plaats ongeval.

De politie zet het onderzoek naar de aanrijding voort. Op de Ambrosiusweg is al uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Agenten van de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse doen zaterdag nog uitgebreid onderzoek aan de voertuigen om te kunnen vaststellen wat de precieze toedracht was en wie de bestuurder is geweest.

Ook is vanochtend in het ziekenhuis bloed afgenomen van de gewonde man om vast te kunnen stellen of hij onder invloed van drank, drugs of medicijnen was. De man heeft nog geen verklaring kunnen afleggen.

Laatst aangepast op 26 april 2014 12:43

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl