Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Flinke aanrijding op kruising aan de Putstraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 5661 keer bekeken

Op vrijdag 19 februari 2016, rond de klok van 18:45 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Putstraat.

Op de kruising, waar al veel ongevallen zijn gebeurd, was een scooter in aanrijding gekomen met een auto. Volgens omstanders is één van de bestuurders door rood licht gereden. De klap was enorm. De jongen op de scooter klapte met zijn hoofd tegen de voorruit van de auto aan. Hij raakte hierbij flink gewond aan zijn hoofd.

De bestuurder van de auto, die pas zijn rijbewijs had, was in shock.

De jongen van de scooter is overgebracht naar een ziekenhuis.

Bekijk de foto's:

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#1 Patrick Kroon 19-02-2016 20:21
Sterkte met het slachtoffer, maar wat wil je de fietspaden zijn heel erg smal. Want aan allebei de kanten kunnen auto's geparkeerd worden, en soms rijden er ook gewoon auto's over de fietspaden heen zodat de fietsers/sters, scootmobiel bestuurder/ster kunnen er nog niets eens normaal langs. Of er zoeft een auto langs je heen, dit heb ik en mij vrouw al vaak zat meegemaakt. Gemeente Waalwijk doe er iets aan die fietspaden !!!!!!.
#2 Jeroen 20-02-2016 01:49
Volgens mij staat er dat iemand door rood licht is gereden, dus weet niet wat dat met de fuetspaden te maken heeft? Beter is te stoppen voor rood licht in dit geval, is al de 2e aanrijding met een scooter waarbij door een vd partijen door rood werd gereden
#3 koos 20-02-2016 07:36
Volgens mij staat er toch echt, Dat een van de bestuurders door rood heeft gereden. Als mijnheer de Kroon een probleem heeft met de verkeerssituati e of De gemeente Waalwijk,kom dan ook eens met een oplossing. Bewoners van die straat zullen niet blij zijn als er parkeerplaatsen worden opgeheven voor een breder fietspad , trottoirs en voortuintje wil Men ook behouden..als je zegt hoe het niet moet, zeg ook eens hoe het wel moet.... Het betreft hier wederom een menselijke fout.
#4 bromsnor 20-02-2016 12:23
Allereerst sterkte voor alle betrokkenen gewenst.
Hopelijk geen blijvend letsel!

Het zal inderdaad niet aan de wegbreedte of de rode suggestiestroke n gelegen hebben.
Deze suggestiestroke n zijn geen fietspaden en mogen door al het verkeer bereden worden.
Zolang ze niet voorzien zijn van een witte afbeelding van een fiets of met borden is aangegeven dat het een (verplicht) fietspad is, is het niet meer dan een z.g. suggestiestrook.
Er kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden door gebruikers zoals, vrije doorgang e.d. zoals door Patrick Kroon kennelijk gedacht wordt.

En voor wat betreft een oplossing, kan misschien het beste éénrichtingverk eer worden ingesteld als de rijbaan niet breder gemaakt wordt (en een max. snelheid van 30 km/h).
Dan kan misschien ook de kruising met de Grotestraat weer normaal gemaakt worden.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl