Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Grand-café Marquees in Waalwijk failliet verklaard; wellicht doorstart

Bericht geplaatst op // 6362 keer bekeken

Grand-café Marquees in Waalwijk is failliet verklaard. Dat bevestigt eigenaar Peter Schalk. Hij denkt wel aan een doorstart. Op 9 juli werd de Marquees op last van burgemeester Kleijngeld van Waalwijk voor twee weken gesloten nadat er volgens de gemeente een aantal geweldsincidenten hadden plaatsgevonden.

Nadien besloot Schalk zijn grand-café dicht te houden. „Je kunt niet zomaar na twee weken weer opengaan. De voorraad bier kun je weggooien, personeel moet je doorbetalen. Eigenaar Schalk is er naar eigen zeggen ‘kapot van’. „In de Marquees heb ik mijn hele ziel en zaligheid gelegd, ook financieel. Dit is natuurlijk een flinke domper.” Schalk denkt aan een doorstart, maar weet nog niet of dit mogelijk is. "Eventueel onder een andere naam. Maar ik ga eerst alles afhandelen met de curator."

Enigszins opmerkelijk is dat de gemeente Schalks grand-café wel een vergunning heeft gegeven voor het wandelevenement 'de 80 van de Langstraat', dat komend weekeinde plaatsvindt. "Alleen is het de vraag in welke vorm. Of we ook binnen open mogen zijn, daar ga ik nog met de curator over praten."

Bekijk de foto's:

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl