Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

UPDATE: Grote politie controle aan de Prof. Van der Waalsweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4766 keer bekeken

Op donderdag 15 mei 2014, rond de klok van 19:00 uur, hield de politie van Waalwijk een grote controle aan de Prof. Van der Waalsweg.

De controle vond plaats op vier locaties: Midden Brabantweg in Waalwijk, Turnhoutsebaan, Westermarkt en Ringbaan Zuid in Tilburg. Hierbij zijn tevens vier voertuigen uitgerust met ANPR-apparatuur (Automatic Number Plate Regcognition) gebruikt. Deze apparatuur maakt bij elk passerend voertuig een scan van het kenteken en checkt deze info met de gegevens in een landelijke databank.

De politie heeft 242 personen bekeurd, 5 rijbewijzen en 1 kentekenbewijs ingevorderd en 13 openstaande boetes van in totaal € 4707,- geïnd. Een persoon die de openstaande boete niet kon betalen mocht 28 dagen de cel in. Tevens zijn twee personen aangehouden voor belediging en twee omdat ze de aanwijzingen van de agenten niet opvolgden.

De Belastingdienst heeft € 45.614 ter plaatse geïnd wegens openstaande belastingschulden. Deze zijn vooral met pintransacties of internetbankieren betaald. Er zijn 40 auto’s in beslag genomen, waarvan er 23 direct zijn afgevoerd.

Advertentie

BrandblusserXL

Laatst aangepast op 16 mei 2014 10:32

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl