Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Hennep geruimd in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3684 keer bekeken

Waalwijk - De politie heeft woensdag 25 maart 2015, twee hennepkwekerijen geruimd aan de Karl Zellerstraat en de Guido Gezellenstraat.

In een woning gelegen aan de Karl Zellerstraat werd op de eerste en tweede verdieping verdeeld over twee ruimtes een in werking zijnde hennepkwekerij met in totaal 360 hennepplanten aangetroffen. In de woning was een verdachte aanwezig die in verzekering is gesteld. Er was sprake van diefstal van stroom en een vermoeden van eerdere oogsten.

Ook in een woning gelegen aan de Guido Gezellenstraat werd, op de eerste verdieping verdeeld over vier ruimten, een in werking zijnde hennepkwekerij met in totaal 344 hennepplanten aangetroffen. In de woning was een verdachte aanwezig die in verzekering is gesteld. Ook hier was sprake van diefstal van stroom.

De politie en de gemeente Waalwijk geven veel prioriteit aan de aanpak van hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven aan de politie via 0900-8844. Ook kan gebeld worden naar meldlijn Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Laatst aangepast op 26 maart 2015 06:38

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl