Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

UPDATE: Man rijdt voetganger aan en gaat er vandoor, later aangehouden met drugs op zak

Bericht geplaatst op // 6906 keer bekeken

WAALWIJK - De man die vrijdagavond een man aanreed op de Olympiaweg in Waalwijk is later op de avond aangehouden door de politie. Hij had 11 zakjes drugs op zak en verklaarde dat hij zichzelf wilde gaan aangeven bij de politie.

Vrijdagavond werd een man aangereden op een parkeerterrein aan de Olympiaweg in Waalwijk. Toen agenten een poolshoogte kwamen nemen, verklaarde de man dat hij was aangereden nadat hij een automobilist had aangesproken op zijn rijgedrag. Daar was deze niet van gediend. Hij stapt in zijn auto, reed de man aan en ging er vandoor.

Agenten gingen in de buurt op zoek naar de automobilist aan de hand van een kenteken en signalement. Zij kwamen de verdachte al snel tegen toen hij richting het RKC-stadion reed. De achtervolgende politie gaf een stopteken, waar de verdachte gehoor aan af.

De bestuurder zette zijn auto aan de kant. Bij zijn aanhouding vertelde hij dat hij op weg was naar het politiebureau om zichzelf aan te geven.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Daar blijk dat hij elf zakjes met drugs in bezit had. Deze zijn in beslag genomen.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 23 september 2017 12:22

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl