Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Politie bevrijdt meisje (9) dat vastzit in speeltoestel aan de Woeringenlaan Waalwijk

Bericht geplaatst op // 6699 keer bekeken

Op woensdag 19 maart 2014, rond de klok van 10:30 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk en de politie van Waalwijk een melding van een beknelling aan de Woeringenlaan.

Het meisje uit groep vijf van basisschool Juliana van Stolberg beleefde angstige momenten. Het 9-jarige meisje zat vast in een speeltoestel op het schoolplein en moest door de hulpdiensten worden bevrijd.

Het meisje was aan het spelen op het nieuwe speeltoestel. Door nog onbekende oorzaak kwam ze met haar been vast te zitten tussen de planken van de 'wiebelbrug'.

De politie heeft met een breekijzer de balkjes los kunnen maken. Na een kwartier was het slachtoffertje uit haar benarde positie bevrijd.

Nadat het meisje door ambulancepersoneel is onderzocht, kon ze weer terug naar haar klas."Geschrokken, maar getroost met een knuffelbeer van de ambulancebroeders.

Volgens directeur Adri Buijs was er op dat moment geen 'technisch personeel' op school dat het meisje kon bevrijden. "Daarom hebben we 112 gebeld. En dat gaat nogal gepaard met wat toeters en bellen." Buijs kan er nu wel om lachen. "Het was vooral de schrik, gelukkig is het meisje niet gewond geraakt."

Vandaag komt de leverancier het speeltoestel herstellen.

Laatst aangepast op 19 maart 2014 15:16

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl