Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Man ernstig gewond na aanrijding aan de Kloosterheulweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4313 keer bekeken

Op donderdag 4 september 2014, rond de klok van 13:00 uur, kreeg de ambulance van Waalwijk en de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Kloosterheulweg.

Een man op de fiets wilde oversteken toen er op dat moment een auto aan kwam rijden. De bestuurder van de auto kon niet meer op tijd remmen en reed de man aan.

Omstanders die het hebben zien gebeuren, hoorden een enorme harde klap en zagen dat de man tegen de voorruit van de auto aan klapte en meters verderop op het wegdek terecht kwam. De man raakte volgens de politie ernstig gewond aan zijn hoofd. Omstanders, die direct eerste hulp hadden verleend, zagen enorme snijwonden en bot. Het personeel van de ambulancedienst is een lange tijd bezig geweest om de man te stabiliseren.

De politie heeft de weg afgesloten en er wordt een onderzoek gedaan hoe precies het ongeval heeft kunnen gebeuren. De man is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. Op 28 augustus 2014 is er op dezelfde plek ook al een aanrijding gebeurd tussen een auto en een fietser.

Advertentie

BrandblusserXL

Laatst aangepast op 04 september 2014 15:03

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl