Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Man gewond na aanrijding met auto aan de Kloosterheulweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 2629 keer bekeken

Op donderdag 28 augustus 2014, rond de klok van 17:40 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Kloosterheulweg.

Een man wilde met zijn fiets de weg oversteken toen er op dat moment een auto aan kwam rijden. Een aanrijding was het gevolg. De man raakte gewond aan zijn hoofd. Omdat de man flink bloedde uit zijn hoofd hebben omstanders meteen de hulpdiensten gebeld.

Omdat de afrit A59 (Maasroute) uit komt op de Kloosterheulweg ontstond er een file op de A59. De politie kwam met 2 eenheden ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden.

De man is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Reacties  

#1 Henny 29-08-2014 01:08
Dit punt, als je onder het viaduct komt, moet je als (brom) fietser over, of je nu rechtdoor of linksaf wilt. Probleem is dat het verkeer wat van de afrit de A59 afkomt niet gewezen wordt op mogelijke kruisend (brom)fiets verkeer. Naast het feit dat die auto's vaak met veel snelheid de kruising naderen is het ook een feit dat de vaak (te)hoge bermbegroeiing het zicht voor de (brom)fietsers op de afrit ontneemt. Ik zal niet zeggen dat het russisch roulette is om daar over te steken, maar je moet er wel enorm op je hoede zijn. Dat geldt trouwens ook voor de afslag rechtdoor naar de Taxandriaweg, de andere kant op. Daar vertrouwen op iedereen die GEEN richting aangeeft naar rechts de Hertog Janstraat en ervan uit gaan dat die dus ook rechtdoor gaan de Taxandriaweg , dat is wel Russisch roulette. Technisch mankement van de middelvinger van de linkerhand, zullen we maar zeggen. Die vinger werkt trouwens wel als je er iets van zegt.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl