Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Man houdt dief van eigen fiets aan

Bericht geplaatst op // 2419 keer bekeken

Waalwijk - Een 46-jarige Waalwijker heeft woensdag 22 januari rond 20.45 uur in de Mr. Van Coothstraat een man aangehouden, die een dag eerder de fiets van zijn vrouw had gestolen. Hij waarschuwde de politie en droeg de verdachte over.

Een 43-jarige Waalwijkse deed dinsdag 21 januari aangifte van diefstal van haar fiets. Ze had de fiets rond 17.45 uur op slot bij winkelcentrum De Els neergezet om een boodschap te doen. Bij terugkomst bleek de fiets verdwenen te zijn. Het echtpaar stelde woensdag 22 januari via internet een onderzoek naar de fiets in en zag dat de fiets te koop werd aangeboden op een advertentiesite. Ze deden zich voor als geïnteresseerde kopers en maakten een afspraak met de 'verkoper'. Die afspraak vond woensdagavond 22 januari rond 20.30 uur plaats in de Mr. Van Coothstraat.

Toen de 46-jarige Waalwijker gecontroleerd had of het om zijn fiets ging, vertelde hij de verkoper dat hij de rechtmatige eigenaar van de fiets was en dat hij zijn fiets terug wilde. Daarop zou de verkoper hebben gezegd, dat hij de fiets inderdaad een dag eerder had gestolen. Reden voor de Waalwijker om de verdachte aan te houden en de politie te bellen. Agenten namen de verdachte, een 40-jarige Waalwijker, over en brachten hem naar het politiebureau. Hij is voor nader onderzoek en verhoor ingesloten.

Laatst aangepast op 11 februari 2014 15:50

Reacties  

#1 Jose 23-01-2014 18:07
Goed bezig! Maar eigenlijk te schandalig voor woorden om je eigen fiets terug te krijgen.
#2 Stef 28-01-2014 11:08
Je bent ook wel echt heel stupide bezig als je een fiets jat (überhaupt), en die de volgende dag een straat verder te koop zet via marktplaats.
Gelukkig voor de mensen dat ze hun eigen fiets terug hebben!
Van elkaars spullen afblijven lijkt soms zo lastig helaas..

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl