Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Man in elkaar geslagen: Politie zoekt de daders

Bericht geplaatst op // 3848 keer bekeken

Waalwijk - De politie zoekt de daders van een vechtpartij, waarbij een 18-jarige inwoner van Waalwijk gewond raakte. Hij werd om nog onduidelijke redenen mishandeld door twee onbekende personen

Het geweld vond plaats in de nacht van maandag 8 augustus op dinsdag 9 augustus 2016 op de parkeerplaats van een flat aan de Renesse van Baarstraat in Waalwijk. De aangever parkeerde daar omstreeks 02.00 uur een grijze Volkswagen Polo en stapte uit. Hij werd vervolgens onverwacht belaagd door twee onbekende mannen en werd in elkaar geslagen. Hij liep daarbij zichtbaar letsel op aan zijn gezicht en hoofd. Omdat er gereageerd werd op zijn hulpgeroep, sloegen de daders op de vlucht. Ze renden weg in de richting van de Voorststraat.

Het slachtoffer deed aangifte van openlijke geweldpleging. De aanleiding van het geweld is onduidelijk. Vast staat dat het om twee daders. De aangever is er van overtuigd dat zijn belagers Marokkaans spraken. De politie is op zoek naar het tweetal.

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#1 Patrick Kroon 11-08-2016 18:25
Tjee, ZINLOOS GEWELD !. Waar moet dat heen, in deze wereld. Je bent nergens meer veilig of je wordt zonder pardon gewoon in elkaar geslagen, sterkte voor het slachtoffer. En hopelijk vinden ze de daders snel !, opsluiten dat tuig !!!!!!!

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl