Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

UPDATE: Massale vechtpartij op afrit A59 (Maasroute) Waalwijk

Bericht geplaatst op // 7832 keer bekeken

Op zaterdag 22 augustus 2015, rond de klok van 10:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een vechtpartij op de A59 (Maasroute.

Op de afrit van de snelweg A59 naar de Efteling zijn twee gewonden gevallen. Daarbij werd een 63-jarige Belgische vrouw met een breekijzer geslagen. Zij werd met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Er werden ter plaatse vijf verdachten aangehouden, drie Belgische mannen (40,42 en 66 jaar) en een Nederlands stel, een 52-jarige man en een 51-jarige vrouw uit Dordrecht.

Het 63-jarige slachtoffer is na behandeling in het ziekenhuis ook aangehouden omdat zij ook actief deel zou hebben genomen aan de vechtpartij. Een 23-jarige zoon van het Nederlands stel werd ter plekke door een verpleegkundige behandeld omdat hij door een van de Belgen kennelijk in het gezicht geslagen was. Hierna zou de 52-jarige man een breekijzer gepakt hebben en daarmee de 63-jarige Belgische vrouw hebben geslagen. De aanleiding tot het verkeersconflict is nog onduidelijk, maar het gaat mogelijk om een uitvoegmanoeuvre die tot irritatie heeft geleid. De recherche stelt een nader onderzoek in naar ieders aandeel in het incident.

Laatst aangepast op 22 augustus 2015 14:04

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl