Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Overvaller toko Waalwijk heeft wroeging en meldt zichzelf

Bericht geplaatst op // 3131 keer bekeken

Waalwijk - Een 20-jarige Waalwijker is zaterdagavond 18 juli aangehouden als verdachte van de overval op een toko aan de Eerste Zeine. De verdachte meldde zichzelf op het politiebureau omdat hij spijt had van zijn daad. Op zondag 19 juli is in Waalwijk een 20-jarige inwoner uit Sprang-Capelle aangehouden. Hij word verdacht van het medeplegen van de overval.

Op zondag 12 juli 2015 om 16.05 uur kwam er een paniektelefoontje binnen bij de meldkamer dat er overval was gepleegd. De dader zou met een vuurwapen gedreigd hebben. Hij had geld meegenomen en was toen weggerend in de richting van de wijk Zanddonk. Twee mannen, een klant en een familielid van de eigenaar, waren tevergeefs achter hem aangerend. De dader was helemaal in het zwart gekleed met een opvallende grote zwarte zonnebril op. Zijn gezicht en handen waren bedekt zodat een huidskleur niet te zien was.

Zaterdagavond 18 juli omstreeks 20.40 uur meldde de 20-jarige man zich op het politiebureau in verband met deze zaak. Hij werd aangehouden en in verzekering gesteld. In dit onderzoek kwam ook vrij snel de identiteit van een mogelijke handlanger boven. De aanwijzingen waren sterk genoeg om ook deze verdachte afgelopen weekend aan te houden met toestemming van de officier van justitie. De recherche gaat onverminderd door met het onderzoek, ook nu deze twee verdachten binnen zitten.

Laatst aangepast op 20 juli 2015 18:46

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl