Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Pandeigenaar in tranen na vondst jointfabriek: 'Ik heb hier niets mee te maken'

Bericht geplaatst op // 8464 keer bekeken
Pandeigenaar in tranen na vondst jointfabriek: 'Ik heb hier niets mee te maken'
Foto: Omroep Brabant

WAALWIJK - "Iedereen geeft mij de schuld, maar ik heb hier helemaal niets mee te maken." De wereld van Harry Dumoulin staat op z'n kop. De politie ontdekte woensdagmiddag een jointfabriek in zijn pand aan de Industrielaan in Waalwijk.

Hij kan het maar niet geloven. Een drugsfabriek in zijn bedrijfspand. Met passie runt hij al jaren RDN Waalwijk BV Radiateuren, een distributiecentrum voor kachels, oliekoelers en meer. Een deel van het pand verhuurt hij.

Foto's van zijn pand verspreiden zich op internet met de tekst: 'jointfabriek'. Al zijn grote klanten bellen hem opeens op met de vraag of ze hem nog wel kunnen vertrouwen. “Ik verhuur dit stuk alleen. Ik wist hier niets vanaf. Ik ben zo ontzettend boos op de huurder.”

“Ik loop regelmatig een rondje door het pand, maar ik heb nooit iets gezien. Er stonden veel dozen, maar daar ga ik niet zomaar in kijken”, vervolgt Harry. Hij verhuurde het pand aan een 45-jarige man. “Hij kwam heel netjes en betrouwbaar over. Ik ging er altijd vanuit dat hij een administratiebedrijfje had.“

Harry barst in tranen uit. “Ik wil gewoon zeggen dat RDN hier niets mee te maken heeft. Dit moeten mensen weten. Ik wil mijn naam zuiveren.”

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl