Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Pandeigenaar in tranen na vondst jointfabriek: 'Ik heb hier niets mee te maken'

Bericht geplaatst op // 6227 keer bekeken
Pandeigenaar in tranen na vondst jointfabriek: 'Ik heb hier niets mee te maken'
Foto: Omroep Brabant

WAALWIJK - "Iedereen geeft mij de schuld, maar ik heb hier helemaal niets mee te maken." De wereld van Harry Dumoulin staat op z'n kop. De politie ontdekte woensdagmiddag een jointfabriek in zijn pand aan de Industrielaan in Waalwijk.

Hij kan het maar niet geloven. Een drugsfabriek in zijn bedrijfspand. Met passie runt hij al jaren RDN Waalwijk BV Radiateuren, een distributiecentrum voor kachels, oliekoelers en meer. Een deel van het pand verhuurt hij.

Foto's van zijn pand verspreiden zich op internet met de tekst: 'jointfabriek'. Al zijn grote klanten bellen hem opeens op met de vraag of ze hem nog wel kunnen vertrouwen. “Ik verhuur dit stuk alleen. Ik wist hier niets vanaf. Ik ben zo ontzettend boos op de huurder.”

“Ik loop regelmatig een rondje door het pand, maar ik heb nooit iets gezien. Er stonden veel dozen, maar daar ga ik niet zomaar in kijken”, vervolgt Harry. Hij verhuurde het pand aan een 45-jarige man. “Hij kwam heel netjes en betrouwbaar over. Ik ging er altijd vanuit dat hij een administratiebedrijfje had.“

Harry barst in tranen uit. “Ik wil gewoon zeggen dat RDN hier niets mee te maken heeft. Dit moeten mensen weten. Ik wil mijn naam zuiveren.”

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#1 , 31-08-2017 07:40
Beste mensen en bedrijven Harry Dumoulin kan hier niet mee te maken hebben deze beste man runt al jaar in jaar uit met liefde en passie zijn bedrijf RDN, hij en zijn mensen hebben altijd hart geknokt om zijn bedrijf hoog te houden en zou hij dan met DIT!! zijn bedrijf zo aan de willigen willen hangen nou nee zo is hij niet hij en zijn mensen zijn eerlijke mensen met een fijne passie voor hun bedrijf, dus mensen en bedrijven ik hoop hiermee dat jullie kunnen en willen inzien dat Harry Dumoulin en zijn team te vertrouwen zijn bedankt.
#2 Hans 31-08-2017 10:57
Ik ken de hele familie Dumolin al meer dan 20 jaar als zijnde eerlijke en betrouwbare mensen.
Zij hebben een bedrijf opgebouwd waar betrouwbaarheid , garantie en een goed product geleverd wordt. RDN is top, en wie daar aan twijfelt begaat een misser. RDN is niet het eerste en niet het laatste bedrijf dat slachtoffer wordt of is geworden van deze praktijken.
En zo worden eerlijke bedrijven meegezogen door de criminaliteit in Nederland.
#3 Kees 31-08-2017 11:53
Dat zeggen ze altijd natuurlijk dat ze van niks weten !
#4 Un Wolluker 31-08-2017 12:22
Ik ken deze meneer Dumoulin helemaal niet, maar het is als buitenstaander o zo makkelijk om iemand te veroordelen. Je bent in Nederland pas schuldig als je door de rechter bent veroordeeld. Als deze man onschuldig is (laten we daar vanuit gaan), dan zal hij ook niet veroordeeld worden. Het is niet de eerste keer dat een huurder zich schuldig maakt aan criminele activiteiten, terwijl de verhuurder van niets weet en er dus helemaal niks mee te maken heeft. Lijkt me nogal zinloos en getuigen van een zekere mate van domheid om deze man op voorhand te verdenken van enige mate van betrokkenheid, terwijl daar op dit moment geen enkele aanleiding voor is.
#5 , 31-08-2017 14:44
Beste Kees, even voor de duidelijkheid deze mensen werken verschrikkelijk hart voor hun bedrijf RDN, gelooft U dan zelf dat ze met criminaliteit Bezig gaan houden en hun bedrijf daarmee kapot maken nou nee deze mensen werken al jaren om hun goede naam te houden door hart en eerlijk te werken, deze criminelen die dit hebben gedaan mogen ze alles afpakken tot aan de sokken toe, deze mensen van RDN verdienen dit niet zeker niet wat ze in al die jaren hebben op gebouwd.
#6 208 31-08-2017 18:18
Ken Harry en zijn vrouw, omdat ik een aantal jaar bij ze in de straat heb gewoond. Zijn liefdevolle grootouders die trots zijn op wat ze met hard werken hebben opgebouwd. Zijn mensen van de oudere generatie die nog normen en waarden hoog in het vaandel hebben. Schandalige dat andere juist misbruik maken van goed vertrouwen.
#7 CHARLES 31-08-2017 21:33
BESTE MENSEN. VADER HARRY EN ZOON HARRY IK SNAP HET WEL DAT JE ERG BALEN. HET BEDRIJF RDN IS GOED BEDRIJF NIKS AAN DE HAND. BESTE KLANTEN VAN RDN JULLIE KUNNEN GEWOON JE AIRCO LATEN MAKEN BIJ RDN. GR JE BUURMAN
#8 Ikke 11-09-2017 22:38
Harry we weten zeker dat jij hier niks mee te maken hebt, kennen jou al jaren ! De dochter van Daan !!!

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl