Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Politie arresteert vier verdachten gefilmde mishandeling meisje

Bericht geplaatst op // 4115 keer bekeken

Waalwijk - De politie heeft vandaag, woensdag 27 augustus 2014, vier personen aangehouden die verdacht worden van openlijke geweldpleging. Het gaat om een 15-jarige jongen en drie meisjes (12, 16 en 17 jaar) uit Waalwijk. Zij zouden betrokken zijn geweest bij het mishandelen van een 12-jarig meisje uit Waalwijk op donderdag 21 augustus jl. op een speelveld aan de Gradenboog. Een filmpje waarop deze mishandeling is te zien werd afgelopen weekend onder meer via Facebook verspreid en veroorzaakte veel ophef.

Het slachtoffer heeft dinsdag 26 augustus aangifte gedaan op het politiebureau in Sprang-Capelle. Zij verklaarde dat ze sinds vier maanden ruzie heeft met een meisje. Aanvankelijk beperkte zich dat volgens haar tot schelden, het plaatsen van een vervelende foto op Instagram en andere kleine treiterpartijen.

Donderdagavond escaleerde de ruzie echter op het speelveld op de Gradenboog. Ze hadden daar afgesproken om daar onder vier ogen te praten, maar ze werd direct door dat meisje, dat werd aangemoedigd door een groep toeschouwers met de vlakke hand in het gezicht geslagen. Ze kwam op de grond terecht waarbij ze door omstanders werd geschopt tegen haar hoofd en schouders. Het slachtoffer liep spierpijn over haar hele lijf, hoofdpijn en een grote bult op haar achterhoofd op. Ook heeft ze een schram in haar gezicht.

De politie roept eenieder op in Waalwijk de rust te bewaren en geen acties via de Sociale Media te voeren in de richting van met name de mannelijke verdachte.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl