Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Politie op zoek naar getuigen verkeersongeval Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4912 keer bekeken

Waalwijk - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat op maandag 14 april 2014 rond 13.30 uur heeft plaats gevonden op de kruising van de Putstraat en de Victoriestraat.

Een 16-jarige jongen uit Waalwijk kwam op de kruising in aanrijding met een personenauto, een grijze Mercedes, bestuurd door een 52-jarige Waalwijker. De 16-jarige jongen raakte zwaar gewond. Hij ligt momenteel nog steeds in coma in een ziekenhuis. De automobilist heeft verklaard dat hij vanuit de Noorderparallelweg de Putstraat was opgereden, bij de kruising met de Victoriestraat kwam hij in aanrijding met een uit de Victoriestraat komende snorfietser.

De politie heeft de bestuurder van de personenauto en drie getuigen gehoord. Hieruit is echter geen eenduidig beeld over de toedracht ontstaan. Het slachtoffer op de snorfiets is vanwege zijn medische toestand (nog) niet gehoord. De politie is daarom in samenspraak met de ouders van het slachtoffer op zoek naar andere getuigen van het ongeval. Zij kunnen bellen met 0900-8844

Advertentie

BrandblusserXL

Laatst aangepast op 15 mei 2014 15:41

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl