Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Politie ruimt hennepkwekerijen in Waalwijk en Tilburg, dertien arrestaties

Bericht geplaatst op // 3342 keer bekeken

De politie heeft dinsdag en woensdag in Tilburg en Waalwijk drie hennepkwekerijen ontmanteld en twee knipperijen aangetroffen. In totaal zijn dertien mannen en vrouwen aangehouden.

In de Maurice Ravelstraat werden een hennepkwekerij en een knipperij ontmanteld. Op dit adres is een vrouw (55) uit Den Bosch, twee vrouwen (55 en 57) en een man (21) uit Waalwijk aangehouden. De vrouwen waren op zolder aan het knippen. Behalve 24 planten vond de politie ook zes kilo henneptoppen.

Na een anonieme tip vond de politie 200 hennepplanten in een appartement aan de Spoorlaan in Tilburg. In het appartementen waren vijf vrouwen en vier mannen aan het oogsten en knippen. De aangehouden mannen en vrouwen zijn tussen de 28 en 49 jaar. Ze komen uit Tilburg (4), Den Haag (1), Polen, Indonesië, Rusland (2) en Bulgarije.

In de Dillenburglaan in Tilburg werd in een pand een hennepkwekerij met 139 planten aangetroffen. ok op dit adres was sprake van stroomdiefstal. In Waalwijk trof de politie in het Hertog Janpark een kwekerij met 186 planten aan. In het appartement is een 41-jarige vrouw aangehouden. De stroom werd illegaal afgetapt.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl