Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Postbode aangereden, veroorzaker rijdt door in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 5277 keer bekeken

Waalwijk - De politie is op zoek naar de bestuurder van een zwarte Volkswagen die betrokken was bij een verkeersongeval. De man reed door nadat hij een fietser omver reed.

Het ongeluk gebeurde op vrijdag 19 september 2014 rond 12.00 uur op de Grotestraat in Waalwijk. Een postbode (56) was op de fiets bezig met postbezorging. Hij fietste over de Grotestraat, richting het Westeinde. In de straat stond de auto van een groenteman stil langs de kant van de weg. De postbode reed om de groentewagen heen. Op dat moment kwam vanuit tegengestelde richting een zwarte Volkswagen aangereden.

De bestuurder stopte en vroeg aan de postbode of hij niet even had kunnen wachten. De postbode verontschuldigde zich en vertelde dat hij de tegenligger aan zag komen, omdat zijn zicht belemmerd was. De boze automobilist reed toen door en stuurde daarbij vlak langs de postbode. Zijn fietstas met post werd door de passerende auto geraakt, waardoor de postbode ten val kwam. Het slachtoffer werd nog een paar meter meegesleurd en liep daarbij lichte verwondingen op.

De veroorzaker reed door zonder eerste hulp te verlenen en zijn identiteit bekend te maken. Was u de bewuste bestuurder van de zwarte VW of kent u deze, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl