Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Tecflow brandstofsysteem reinigers

ProTech shop

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Postbode aangereden, veroorzaker rijdt door in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3677 keer bekeken

Waalwijk - De politie is op zoek naar de bestuurder van een zwarte Volkswagen die betrokken was bij een verkeersongeval. De man reed door nadat hij een fietser omver reed.

Het ongeluk gebeurde op vrijdag 19 september 2014 rond 12.00 uur op de Grotestraat in Waalwijk. Een postbode (56) was op de fiets bezig met postbezorging. Hij fietste over de Grotestraat, richting het Westeinde. In de straat stond de auto van een groenteman stil langs de kant van de weg. De postbode reed om de groentewagen heen. Op dat moment kwam vanuit tegengestelde richting een zwarte Volkswagen aangereden.

De bestuurder stopte en vroeg aan de postbode of hij niet even had kunnen wachten. De postbode verontschuldigde zich en vertelde dat hij de tegenligger aan zag komen, omdat zijn zicht belemmerd was. De boze automobilist reed toen door en stuurde daarbij vlak langs de postbode. Zijn fietstas met post werd door de passerende auto geraakt, waardoor de postbode ten val kwam. Het slachtoffer werd nog een paar meter meegesleurd en liep daarbij lichte verwondingen op.

De veroorzaker reed door zonder eerste hulp te verlenen en zijn identiteit bekend te maken. Was u de bewuste bestuurder van de zwarte VW of kent u deze, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties  

#1 Patrick Kroon 19-09-2014 16:47
Wat een laffe streek zeg, doorrijden is dat nou normaal !. Nee, helemaal niet, schandalig van de automobilist. Hopelijk vinden ze hem/haar gauw, en flink laten boeten. Sterkte met de postbode !
#2 natascha 19-09-2014 18:35
Hier in drunen ook zo een verhaal gehoord.Oude vrouw opgejaagt door een vw rijder zwarte wagen jong gastje petje op. Gas geven en terug laten vallen enz vrouwtje was zich rot geschrokken.
#3 Ozzie 19-09-2014 20:48
Hopelijk komt de bestuurder tot inzicht en stapt hij zelf naar de politie. Zo niet, dan kunnen ze mogelijk aan de hand van het tijdstip met camerabeelden uit winkels het nummerbord achterhalen, en dan heeft de bestuurder een groot probleem. Beter geeft hij zichzelf op eigen initiatief aan.
#4 Pp 21-09-2014 07:37
Vuile lafbek rijbewijs afpakken voor 2 jaar en paarmaanden in de cel en nog een flinke geld boete Geld aan de slachtoffer betalen en auto in beslag nemen van die klootzak, ik heb echt met de postbode te doen ze weken al zo hard door weer en wind voor ons allemaal en krijgen ze dit nog die gene die dit heeft geflikt moet net zo zwaar gestraft worden als iemand die hulp verleners aan valt.
#5 Cruif0416 24-09-2014 11:52
Hopelijk komt de bestuurder tot inzicht en stapt hij zelf naar de politie. Zo niet, dan kunnen ze mogelijk aan de hand van het tijdstip met camerabeelden uit winkels het nummerbord achterhalen, en dan heeft de bestuurder een groot probleem. Beter geeft hij zichzelf op eigen initiatief aan.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl