Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Raadsel gevonden tuinkabouters in Waalwijk opgelost

Bericht geplaatst op // 6293 keer bekeken

Op woensdag 19 november 2014, rond de klok van 07:00 uur, trof fotograaf Marvin Doreleijers een tuinkabouter aan in zijn voortuin. Al gauw werd duidelijk dat er meer dan 50 kabouters in heel Waalwijk verspreid waren. Maar wie zat er toch achter deze actie? Deze vraag ging dagen lang rond in Waalwijk. Ook via social media was dit een ware hit.

De actie is een idee van Miriam Oremans uit Waalwijk, die met de kabouteractie het 20-jarig bestaan van haar bloemenwinkel viert. Miriam laat aan brandweer112.nl weten dat ze in totaal 70 kabouters verspreid heeft in Waalwijk. Dit heeft ze gedaan in de nachtelijke uren. Miriam was tegen 03:00 uur pas klaar. De mensen die een kabouter hebben gevonden mogen de kabouter ook houden, zo zegt Miriam. Iedereen die een kabouter in bezit heeft kan vanaf (aanstaande) maandag naar de winkel toekomen om een prijs op te halen.

Aan de kabouters hing een kaartje. Er zijn verschillende gekleurde kaartjes in omloop. Aan de kleur van het kaartje zit de winnende prijs aan verbonden.

Een blauw kaartje, dan wint u een boeket ter waarde van 7,50 euro

Een geel kaartje, dan wint u een een cadeaubon van 10 euro.

Een rood kaartje, dan wint u een cadeaubon van maar liefst 20 euro

Maar er was ook een hele bijzondere kabouter. Als u die gevonden heeft dan wint u de hoofdprijs. De persoon met een gouden kaartje wint namelijk een gratis bloemenabonnement. U krijgt dan gratis om de 14 dagen leuke creatie van bloemen. (nieuwe bos verse bloemen). En dit maar liefs 20 keer.

Inmiddels heeft Miriam Oremans uit Waalwijk de fotograaf en eigenaar van de website brandweer112.nl Marvin Doreleijers bedankt. “Zonder de media aandacht van Marvin was deze actie niet geslaagd” 

Het team van brandweer112.nl feliciteert Miriam Oremans, en al het personeel met het 20 jarig bestaan van de bloemenwinkel.

Ook willen wij iedereen die een kabouter heeft gevonden feliciteren met hun prijs.

Het adres van de bloemenwinkel van Miriam is aan de Monseigneur Zwijsenstraat 16 te Waalwijk.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 21 november 2014 20:09

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl