Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Foto-Update Raadsel: Tientallen kabouters gevonden in de straten van Waalwijk

Bericht geplaatst op // 6159 keer bekeken

Op woensdag 19 november 2014, rond de klok van 07:00 uur, trof fotograaf Marvin Doreleijers een kabouter aan in zijn voortuin. Al gauw kwamen er meerdere meldingen binnen dat er meer dan 50 kabouters in Waalwijk gespot zijn.

Zo staan er kabouters in het centrum van Waalwijk, aan de Grotestraat, Poolsestraat, Drunenseweg, verschillende kerken, bij het RKC stadion, het gemeentehuis, en in meerdere straten. Het is op dit moment een groot raadsel wie de kabouters heeft neergezet. Ook is nog niet duidelijk waarom.

Ook op sociaal media wordt er druk gesproken over de raadselachtige kabouters. Fotograaf Marvin Doreleijers moest wel erg lachen toen de kabouter voor zijn deur stond. “Je gaat de deur uit om te gaan werken, en je loopt een kabouter omver” Eerst dacht ik aan een grap van een familielid. Maar toen ik meerdere meldingen kreeg van mensen die een kabouter hadden zien staan had ik zoiets van, dit is geen grap van een familielid. Uiteraard zoek ik wel uit wie de verschillende kabouters overal heeft neergezet in Waalwijk.

De vraag is alleen die iedereen stelt. Waarom? En wie heeft dit gedaan? Volgens de tekst op het kaartje, wat vast zit aan de kabouter, moet u zeker de kabouter meenemen en vooral niet laten staan, want diegene die een kabouter vindt heeft een prijs gewonnen.

Op het kaartje staat de volgende tekst:

Gefeliciteerd u heeft mij gevonden. Neem mij mee, want u heeft prijs. Want een 20 jarig jubileum moet gevierd worden. Nieuwsgierig? Kijk zondag 23 november in het Weekblad.

Heeft u ook een kabouter gevonden? Laat het ons weten!

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 19 november 2014 11:48

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl