Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Flitsen op bestelling: huur in Waalwijk een agent in voor je 'problemen'

Bericht geplaatst op // 6680 keer bekeken

WAALWIJK - Een timmerman huur je in als er in huis ergens geklust moet worden. Een monteur komt langs als je wasmachine het niet meer doet. Maar wie huur je nou in als je vindt dat er veel te hard door je straat wordt gereden? Je verwacht het niet, maar dat is de politie! In Waalwijk 'verhuren' agenten zich donderdag om dit soort problemen aan te pakken.

"We horen geregeld tijdens onze dienst… Mensen rijden hier als idioten door de straat! Jullie zouden hier eens op snelheid moeten controleren", schreef Politieteam Langstraat op Facebook. Dus riepen ze mensen op om door te geven waar in Waalwijk agenten hard nodig waren.

Onder het mom van Rent a Cop (huur een agent) 'verhuren' agenten zich donderdag tussen twee uur en tien uur 's avonds. Veel meldingen gingen over het te hard rijden op verschillende straten in Waalwijk. Dus wordt er donderdagmiddag geflitst op onder meer de Wilhelminastraat. Veel andere meldingen gingen over het negeren van rode verkeerslichten.

En het blijven natuurlijk echte agenten: dus worden er ook boetes uitgedeeld als mensen te hard rijden of hun gordel niet omhebben. Overigens is het niet zo dat door deze actie ander werk niet gedaan wordt. Er zijn namelijk extra agenten ingezet.

Dezelfde actie volgt later in Gilze en Rijen, Loon op Zand en Dongen.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 06 oktober 2016 15:58

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl