Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Flitsen op bestelling: huur in Waalwijk een agent in voor je 'problemen'

Bericht geplaatst op // 4587 keer bekeken

WAALWIJK - Een timmerman huur je in als er in huis ergens geklust moet worden. Een monteur komt langs als je wasmachine het niet meer doet. Maar wie huur je nou in als je vindt dat er veel te hard door je straat wordt gereden? Je verwacht het niet, maar dat is de politie! In Waalwijk 'verhuren' agenten zich donderdag om dit soort problemen aan te pakken.

"We horen geregeld tijdens onze dienst… Mensen rijden hier als idioten door de straat! Jullie zouden hier eens op snelheid moeten controleren", schreef Politieteam Langstraat op Facebook. Dus riepen ze mensen op om door te geven waar in Waalwijk agenten hard nodig waren.

Onder het mom van Rent a Cop (huur een agent) 'verhuren' agenten zich donderdag tussen twee uur en tien uur 's avonds. Veel meldingen gingen over het te hard rijden op verschillende straten in Waalwijk. Dus wordt er donderdagmiddag geflitst op onder meer de Wilhelminastraat. Veel andere meldingen gingen over het negeren van rode verkeerslichten.

En het blijven natuurlijk echte agenten: dus worden er ook boetes uitgedeeld als mensen te hard rijden of hun gordel niet omhebben. Overigens is het niet zo dat door deze actie ander werk niet gedaan wordt. Er zijn namelijk extra agenten ingezet.

Dezelfde actie volgt later in Gilze en Rijen, Loon op Zand en Dongen.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 06 oktober 2016 15:58

Reacties  

#1 Goedbezig 07-10-2016 09:24
Nu nog patsercontrole doorvoeren in Waalwijk
#2 Nie goed bezig 07-10-2016 09:41
@goedbezig da gaan we niet doen maat
#3 Goedbezig 07-10-2016 10:07
Nie goed bezig, laat ik jou heel duidelijk maken dat ik jou maat niet ben begrepen!!!
#4 bezige bij 07-10-2016 16:42
hahahaaaa wat een giller hier..... Goedbezig,Nie goed bezig.
#5 bromsnor 08-10-2016 12:14
Leuk bedacht!
Nu nog rent-a-handhave r om de vuilophalers en wethouder Jan van Groos te sommeren om morgen alle PMD-afvalzakken op te halen die gisteren door de vuilophalers in de straten zijn achtergelaten.
De vuilophalers hebben met hun smartphone foto’s gemaakt van de achtergelaten zakken, dus zo moeten ze wel te vinden zijn en ook de inhoud die inmiddels door de straten waait.
Nu het door van Groos eerder doorgedramde project een flop blijkt, moet de zaak kennelijk getraineerd worden om er van af te komen, en zitten de bewoners in de rotzooi…..
#6 J.B. 08-10-2016 14:05
Jammer dat we dat gemist hebben. Ambrosiusweg controleren: ALTIJD raak!!!!!!! levert genoeg op aan boetes voor te hard rijden. En daarbij ook nog eens (bewezen) gevaarlijk inhalen.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl