Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

'Roodkapje' Roos (16) uit Waalwijk aan bar beroofd: ‘Wie doet nou zoiets?’

Bericht geplaatst op // 5436 keer bekeken

WAALWIJK/KAATSHEUVEL - Roos (16) uit Waalwijk beleefde vrijdagavond een waardeloze start van de carnaval. Terwijl ze een drankje bestelde aan de bar werd ze op brute wijze beroofd van haar gloednieuwe telefoon. Een onbekende jongen duwde het feestende meisje opzij, griste haar iPhone 7 van de bar en liet haar huilend en hevig geschrokken achter. ,,Ik snap niet waarom er mensen zijn die dit doen”, verzucht de tiener in gesprek met het Brabants Dagblad.

Roos gaat vrijdagavond samen met een goede vriendin naar Chalet Fontaine, een populair partycentrum in Kaatsheuvel, om de start van de carnaval te vieren. Ze komt rond een uur of elf binnengelopen. ,,Ik loop naar de bar om een drankje voor mezelf en mijn vriendin te bestellen”, blikt Roos terug.

Ze speelt in de tussentijd met haar telefoon en legt deze recht voor haar neer op de bar. Dan grijpt een jongen zijn kans. Hij rent richting Roos, duwt haar opzij, grist de iPhone 7 van de bar en neemt de benen. ,,We rennen nog achter hem aan en zien hem in ons zicht, tot dat mijn vriendin over de enorme mensenmassa struikelt. We kijken nog goed om ons heen, maar zijn hem echt kwijt.”

In tranen belt Roos met de telefoon van haar vriendin naar huis. Haar moeder blokkeert direct haar abonnement en kijkt nog via Find my iPhone of de telefoon nog ergens in de buurt is, maar helaas. ,,Ik heb echt geen goed woord over voor dit soort gasten”, zegt de moeder van Roos. “Het is niet normaal dat dit nog steeds gebeurt.”

Roos spaarde een jaar lang om haar telefoon te kunnen betalen. ,,Ik had hem net twee weken”, zegt ze. ,,Ik was natuurlijk flink over de zeik. Ik probeerde daarna het nog leuk te hebben, maar mijn avond was flink verpest. Intussen gaat het wel weer, al hoop ik dat ik mijn iPhone op de een of andere manier nog terugkrijg.”

Tegen de dief is zaterdag aangifte gedaan van diefstal. Een duidelijk signalement heeft Roos helaas niet. Het gaat in elk geval om een jongeman met kort, bruin haar. Hij is ongeveer 1,75 meter lang. Eén lichtpunt: er zijn waarschijnlijk bewakingsbeelden van de diefstal. ,,We hopen dat hij zo stoer is om zichzelf te melden.”

Die avond is Roos verkleed als Roodkapje. “Als hij de telefoon niet teruggeeft, dan sturen we de boze wolf op hem af”, besluit de moeder van Roos grijnzend.

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#1 Anne 26-02-2017 21:17
Het is erg sneu maar je laat je iPhone of wat dan ook niet op een bar liggen en zeker niet met carnaval.
Het is niet normaal dat dit nog steeds gebeurt ??? Moeder toch, dat wordt alleen maar erger.
De gastendie dit doen, die deugen niet.
#2 Rich 27-02-2017 08:41
Ook ik vind het sneu. Maar zo vraag je er gewoon om. Hoe dom kan iemand zijn? Je telefoon op de bar leggen. Ongelofelijk.
#3 m 28-02-2017 20:27
als je de telefoon voor je neus neerlegt vraag je er dan om bestolen te worden..wat een onzin, je blijft met je tengels van andermans spullen af.punt. als ik iets ergens neer leg of dat nou een gewone dag is of met carnaval dan is dat geen vrijbriefje om het mee te nemen.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl