Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

UPDATE: 165 hennepplanten in woning aan de Lijsterbesstraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3290 keer bekeken

Op donderdag 16 april 2015, rond de klok van 17:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een hennepkwekerij aan de Lijsterbesstraat.

De wietplantage bestond uit 165 hennepplanten. Bovendien werd er in het huis een oogst van ca. zeven kilo hennep gedroogd. De bewoner (45) werd opgepakt. De politie kwam de kwekerij op het spoor na klachten over stankoverlast. De geur kwam uit de bewuste woning. Bij controle werd de wietplantage aangetroffen, die was ingericht op de eerste verdieping van het huis. In overleg met de Officier van Justitie heeft de politie de kwekerij laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen zijn. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd.

Ook is gebleken dat er illegaal stroom werd afgetapt, waarvan het elektriciteitsbedrijf inmiddels aangifte heeft gedaan. De politie arresteerde de 45-jarige bewoner van het huis. Hij heeft inmiddels een verklaring afgelegd en wordt vervolgd wegens overtreding van de Opiumwet. De man is na verhoor en het het opmaken van een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld, in afwachting van zijn berechting.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 17 april 2015 15:37

Reacties  

#1 Mo 18-04-2015 08:59
Na verhoor weer in vrijheid gesteld........ .klinkt hetzelfde als foei, niet meer doen hoor
#2 Jaap 18-04-2015 11:48
Mee eens mo, in dit land word je bijna beloond voor je daden ze moeten is harder optreden dan kun je dit terug dringen, politie in dit land zijn softies ( niks persoonlijkst naar de politie dit ligt aan de overheid die beperkt de politie,) kijk maar naar weg misbruikers de gene in dure autos (die ze niet kunnen veroorloven) krijgen een waarschuwing en mensen in goedkope autos worden hart aan gepakt diep triest, hier zal ik kritiek over krijgen daar heb ik het lak aan overigens want dit is vrijheid van meningsuiting
#3 Wim 18-04-2015 18:19
goed lezen mensen "in vrijheid gesteld, in afwachting van zijn berechting"
#4 Louis 18-04-2015 20:54
zonde hoor

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl