Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Sneeuwvrij dak? Meld het de politie!

Bericht geplaatst op // 3944 keer bekeken

De Brabantse politie vraagt mensen om alert te zijn op sneeuwvrije daken omdat daar mogelijk hennepkwekerijen onder zitten.

In de voortdurende strijd tegen hennepteelt kan de sneeuw een handje helpen, meldt de politie. Daken die ondanks de sneeuw niet bedekt zijn door een witte deken vallen op. Vaak gaat het om huizen waar de thermostaat een paar graden hoger staat om hennep te telen.

Daarom vraagt de politie mensen deze zaterdag op te letten welke daken in hun omgeving ondanks de neerslag 'donker' blijven. "Wij willen dat graag weten", aldus de politie op Twitter.

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#1 Henri Op de Beek 11-02-2017 16:59
Hou nou eens op politie met het ontmaskeren van hennepplantage' s. Overal in alle winkels is een harddrug te koop namelijk alcohol. Overtuig nou eens de politiek dat jullie verkeerd bezig zijn. Bij de drooglegging van alcohol in Amerika is het ook niet gelukt en het zal in Nederland ook niet lukken om de mensen van de wiet af te houden. Legaliseer het en jullie hebben tijd over om echt aan de problemen in de buurten te werken en aandacht aan te besteden. Er gaat veel te veel tijd verloren om aandacht te besteden aan illegale wietkweek. Zonde van jullie dure uren die veel beter in gezet kunnen worden.Zo gauw het legaal is verdwijnen al die gevaarlijke situaties die nu ontstaan. Haal de criminaliteit weg.
Vriendelijke groet Henri Op de Beek
#2 John Leijtens 12-02-2017 00:16
Ons dak is gewoon nulkomma nul geisoleerd door Casade, daarom ligt er bij ons geen sneeuw. Dat mogen ze best even controleren...
#3 Klaas 12-02-2017 01:23
Nutteloos gedrag ..
#4 Zucht. 12-02-2017 09:20
Pffff..ook wij hebben nooit geen sneeuw op ons dak en op dat van de bijkeuken en kan je zeggen,er is echt geen enkele wietplant te bekennen !!!
#5 Tana 15-02-2017 07:11
Ik ben het eens met Henri dat de productie en levering van hennep aan coffeeshops gelegaliseerd moet worden. Dit is echter een politieke discussie waar de politie zelf geen invloed op heeft. Tot die tijd blijft aandacht nodig voor wietplantages op zolders, een levensgevaarlij ke situatie voor de buurt, niet alleen vanwege het brandgevaar maar ook de criminaliteit die gepaard gaat met hennepkwekerije n.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl