Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Sportschool Waalwijk maand dicht vanwege schuilplaats vuurwapengevaarlijke crimineel

Bericht geplaatst op // 11466 keer bekeken

WAALWIJK - Sportschool Waalwijk is vrijdagochtend op last van burgemeester Nol Kleijngeld voor een maand gesloten. Het fitnesscentrum aan de Reigerbosweg bood onderdak aan een voortvluchtige crimineel uit Etten-Leur.

De 55-jarige man werd in maart in Waalwijk van zijn bed gelicht. Hij was uit de gevangenis ontsnapt waar hij nog zo'n twee jaar moest zitten.

De politie kreeg de man op 5 maart in het vizier tijdens een politiecontrole in Sprang Capelle. De man sloeg met zijn auto op de vlucht en sleurde daarbij een agent mee.

De politie achtervolgde de vuurwapengevaarlijke crimineel nog, maar kon het niet aanhouden. De crimineel verbleef in de sportschool. Hij sliep daar in een ruimte die als slaapkamer was ingericht. In de nacht van 9 op 10 maart pakte een arrestatieteam de man op.

Volgens Kleijngeld zijn bezoekers en omwonenden van de sportschool ernstig in gevaar gebracht. Een gewelddadige reactie van de man bij ontdekking van zijn schuilplaats was namelijk een reëel scenario, aldus de burgemeester.

Bekijk de foto's:

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl