Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Stapels schoolschriften in brand aan het Hoefsvenlaan Waalwijk

Bericht geplaatst op // 3301 keer bekeken

Op vrijdag 20 juni 2014, rond de klok van 12:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een buitenbrand aan het Hoefsvenlaan.

Midden in de bossen bij Het Lido lag een flinke stapel schoolschriften in brand. Mensen die aan het wandelen waren in de bossen hoorden een harde knal. Zij gingen kijken en ontdekten de brand.

De harde knal was veroorzaakt door 2 deodorant bussen. Hiermee is de brand vermoedelijk aangestoken. Ook zijn er enkele schriften gevonden met namen, deze waren niet helemaal opgebrand.

De politie start een onderzoek.

Laatst aangepast op 20 juni 2014 12:59

Reacties  

#1 Marlies 21-06-2014 04:54
Schooljaar voorbij, geslaagd? Wat hebben we veel geleerd, althans, als ik het bericht van de brandweer lees, dan is dat zeker niet het geval. Ik denk niet dat het een actie is van iemand die geslaagd is maar het niet gehaald heeft en 'alle schepen(schrift en)achter zich ging verbranden'. Deze persoon moet nog meer leren dan alleen de stof die hij op school aangeboden krijgt! Misschien dat zijn ouders kunnen beginnen met bepaalde fatsoensnormen bij te brengen en de wijze les om geen vuur te stoken > zeker niet in een bosgebied! En niet te vergeten, een gepaste sanctie bij deze actie!
#2 Ozzie 22-06-2014 00:49
@1 Marlies

Ik vind jouw reactie nogal voorbarig. Er heeft nog geen enkel onderzoek plaatsgevonden, maar jij stelt nu al dat het wel een scholier zal zijn, en dan ook nog eentje die z'n examens niet heeft gehaald (doe mij ook zo'n glazen bol).

Hoe kun je zoiets nou zeggen terwijl er nog niks bekend is? Aan de hoeveelheid papier lijkt het sowieso niet om 1 persoon te gaan, en het artikel spreekt ook over "namen" wat zou kunnen inhouden dat het om meerdere personen gaat.

Ik vind het nogal vreemd dat jij nu al met je vinger gaat wijzen en oproept tot "een gepaste sanctie" terwijl er nog helemaal niks bekend is over de exacte toedracht.
#3 tante mien 24-06-2014 12:59
Ach, misschien was het wel een wanhopige leerkracht Ozzie......

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl