Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

UPDATE: Grote brand in bedrijfshal aan Industrieweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4611 keer bekeken

Op donderdag 27 augustus 2015, rond de klok van 11:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een binnenbrand aan de Industrieweg.

In de loods stonden negen auto's en een hoop andere spullen. De schade is behoorlijk, maar nog niet precies vast te stellen. Eerst moet gekeken worden of de constructie van het gebouw het toelaat om het beschadigde pand te betreden. Bij de brand kwam er dikke zwarte rook uit het pand en de vlammen sloegen uit het dak. Vier omliggende bedrijven werden uit voorzorg ontruimd. Bij de brand vielen geen gewonden. Over de oorzaak is nog niets bekend. De omliggende wegen werden afgezet en omstanders op grote afstand gehouden. De zwarte rook werd veroorzaakt doordat er plastic, rubber en kunststof in lichterlaaie stond.

Na een melding dat er mogelijk een medewerker van een ander bedrijf in het brandende gebouw zou zijn heeft de politie een oproep gedaan of deze persoon zich wilde melden. Ook de melders van de brand werden verzocht contact op te nemen omdat er onduidelijkheid was of misschien iemand van hen in het pand was. Dit was niet het geval. Om vijf over één 's middags gaf de brandweer het sein brand meester. Het nablussen duurde nog een paar uur.

Salvage inspecteert het pand om te zien of het veilig is om binnen te gaan. Als dat zo is kan er onderzoek naar de oorzaak van de brand worden gedaan. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen voor brandstichting, maar onderzoek moet aantonen dat dat inderdaad zo is. De hal diende voor de opslag van auto's en materiaal van evenementenbureaus. De brandweer bestreed het vuur met onder meer een hoogwerker, een schuimblusvoertuig en een aantal zogenoemde tankautospuiten.

Laatst aangepast op 27 augustus 2015 18:15

Plaats reactieBeveiligingscode
Vernieuwen

Regels:
 • Brandweer112.nl houdt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen reacties te weigeren of te verwijderen.
 • © Brandweer112.nl - Copyright
  Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

  Deze website wordt gehost door:
  Keurig online webhosting
  website:
  Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

   Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
  Nieuwsbrief Brandweer112.nl