Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Tim van der Boor door politie doodgeschoten in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 6722 keer bekeken

De man die afgelopen donderdag 17 maart werd doodgeschoten door de politie in Waalwijk is de 27-jarige Tim van der Boor uit Dordrecht.

Hij was verdachte in een lopend drugsonderzoek. De politie kwam Tim van der Boor op het spoor in een lopend drugsonderzoek. Rond 19.15 uur ging een arrestatieteam over tot aanhouding van de man op het Larixplein in Waalwijk. Hierbij is door de politie geschoten. Wat de aanleiding is geweest van de schietpartij is onbekend. Tim van der Boor kreeg direct medische hulp waarbij ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Ondanks reanimatie overleed de man ter plekke aan zijn verwondingen.

 

Volgens buurtbewoners zou er één schot zijn gelost. De man zou samen met zijn vriendin in de auto hebben gezeten. Tegenover Brabants Dagblad vertelt een bewoner uit de naburige wijk dat hij het slachtoffer kende als handelsrelatie. Hij zou handelen in hasj en wiet en zou donderdagavond naar hem toe komen. Tim van der Boor had echter eerst nog een afspraak in een flat aan het Larixplein. Zover komt het echter niet. De man overlijdt pal naast zijn geparkeerde auto. De politie wil niet veel kwijt over de zaak. De schietpartij wordt onderzocht door de Rijksrecherche.

De moeder van de 27-jarige Dordtenaar is een inzamelingsactie begonnen. Ze hoopt daarmee de uitvaart van haar zoon Tim van der Boor te kunnen betalen.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 20 maart 2022 11:45

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl