Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Tom Narski slaapt in tentje om vermiste hond Ona terug te vinden langs snelweg A59 (Maasroute) Waalwijk

Bericht geplaatst op // 4269 keer bekeken

Op dinsdag 10 september 2014, heeft Tom Narski uit Den Bosch een tentje opgezet langs de snelweg van de A59 (Maasroute).

Vlak bij die plek heeft Tom een ongeluk gehad, waarbij zijn auto op zijn kop terecht kwam. Hij en zijn 3 honden kwamen met de schrik vrij. Maar de hond Ona vluchtte direct na het ongeluk.

Tom, de eigenaar van de hond Ona, is al dagen lang aan het zoeken. Inmiddels is er ook een Facebook pagina opgericht voor de vermiste hond. Tientallen mensen hebben dit bericht gelezen en zijn vrijwillig een zoektocht gestart naar Ona. Tom heeft inmiddels een tentje langs de snelweg staan waarin hij overnacht. Hij hoopt dat Ona terug komt naar de plek waar het ongeluk is gebeurd.

"Iedere dag heb ik hier gezocht. Ik heb rondgelopen, eten en drinken voor haar neergezet en kledingstukken neergelegd. Misschien komt ze op de geur terug. Of het illegaal is wat ik doe door mijn tentje hier op te slaan? Maakt me niets uit, ik wil Ona terug. Daar heb ik alles voor over." Tom en de vrijwilligers gaan door totdat ze Ona gevonden hebben.

Bekijk de foto's:

Advertentie

BrandblusserXL

Laatst aangepast op 10 september 2014 09:56

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl