Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Twee inbrekers overlopen en aangehouden

Bericht geplaatst op // 4638 keer bekeken

Waalwijk - Agenten hebben op de Midden-Brabantweg in Tilburg twee mannen aangehouden. Ze worden er van verdacht kort daarvoor aan de Frans Halslaan in Waalwijk te hebben ingebroken.

Een agent, in vrije tijd, betrapte het tweetal op zaterdag18 november rond 19.40 uur. Ze kwamen toen aan de Frans Hanslaan uit een heg van een tuin tevoorschijn. De mannen rende naar een geparkeerde auto, waarbij een van hen een koevoet weggooide. De agente vertrouwde het niet, riep naar een van de mannen dat hij moest blijven staan. Het duo ging er vandoor en de agent belde de meldkamer. Hij besloot de auto de volgen. Op de N261 richting Tilburg brak hij de achtervolging af omdat collega’s in opvallende politieauto’s naderden en de achtervolging voort konden zetten.

Op de Midden-Brabantweg vlakbij de Hasseltronde konden agenten de auto klem rijden. Daarop zijn de twee mannen aangehouden. Het bleek te gaan om een 40-jarige en 27-jarige man uit Nieuwegein. Het duo is ingesloten voor verder onderzoek. Hun auto is in beslag genomen. Bij de woning heeft de politie onderzoek gedaan, het is nog onduidelijk of er iets buit is gemaakt.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl