Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Update: Man (19) raakt ernstig gewond door auto te water aan de Elzenweg Waalwijk

Bericht geplaatst op // 21819 keer bekeken

Op zaterdag 7 december 2013, rond de klok van 04:45 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk en de brandweer van Sprang-Capelle een melding van een auto te water aan de Elzenweg.

Een 19-jarige inwoner van Waalwijk raakte zwaar gewond. Zijn toestand is zeer kritiek. De auto waarin hij zat raakte van de weg en belandde op zijn kop in het water. Het duurde geruime tijd voordat hulpverleners het slachtoffer konden bereiken.

De groene Daihatsu Cuore belandde door nog onbekende oorzaak in een sloot langs de rijbaan. Er zaten op dat moment twee jongemannen in de auto. Allebei 19 jaar oud en afkomstig uit Waalwijk. Eén van de inzittenden wist uit de auto te komen en alarm te slaan. Politie, brandweer, ambulancedienst, traumaheli en takelbedrijf deden hun uiterste best om de achtergebleven jongeman te bereiken. Agenten en een ambulancebroeder gingen direct te water om het slachtoffer te redden. Later kregen zij daarbij hulp van brandweerduikers.

De jongeman werd uiteindelijk uit het water gehaald en aan de kant gereanimeerd. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en zijn familieleden werden geïnformeerd. Volgens de artsen is zijn toestand zeer zorgwekkend. De gebeurtenissen riepen heftige emoties op bij toeschouwers. Het is op dit moment nog niet duidelijk wie de auto bestuurde ten tijde van het ongeval.

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto's van de aangetroffen situatie en het beschadigde voertuig. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van betrokkenen en eventuele getuigen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Laatst aangepast op 15 februari 2014 23:48

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl