Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

UPDATE: Wil je een gratis bloemetje scoren? Dan moet je vrijdag naar Waalwijk!

Bericht geplaatst op // 2861 keer bekeken

Tekst: Gert-Jan Buijs bd.nl : Foto's Marvin Doreleijers

Overal in Waalwijk doken donderdag bloemstukken op in het straatbeeld; gratis mee te nemen voor de eerlijke vinder. Met enig googelen kom je erachter waar ze vandaan komen: het jubilerende Bloem & Styling Miriam Oremans. Vrijdag volgen er nog eens 75 fleurige boeketten.

Leer bloemiste Miriam Oremans nou niet hoe ze aandacht moet krijgen voor het tig-jarig bestaan van haar zaak aan de Mgr. Zwijsenstraat in Waalwijk. Vijf jaar geleden toen haar winkel twintig jaar bestond, zette ze al overal in Waalwijk tuinkabouters neer. Het werd op z’n minst een lokaal raadsel.

En nu lagen er donderdag verspreid door Waalwijk fleurige boeketten op straat en in bushokjes. Met daarbij een kaartje waarop de eerlijke vinder ook nog te horen krijgt dat hij of zij een cadeaubon heeft gewonnen. Ook ditmaal wordt er niet bij verteld bij wie de bloemstukjes heeft neergelegd. Maar net als in 2014 staat er wél dat er een jubileum te vieren is ... ‘We zien u graag in de winkel’, staat er nog bij.

Door op ‘bloemenzaak Waalwijk’ te googelen beland je onder meer bij Bloem & Styling Miriam Oremans, en op de website blijkt die ook nog eens sinds 1994 te bestaan. Als we dan één en één bij elkaar optellen ... dat was bij die kabouters toch iets minder voor de hand liggend.

,,Ja, dat ben ik”, reageert Oremans telefonisch. ,,Morgen (vrijdag, red.) gaan we nog een keer rondrijden. Dan leggen we ze niet alleen op straat neer maar ook bij gebouwen als de Rabobank en het gemeentehuis. We beginnen al om acht uur en ik denk dat we wel een paar uur bezig zijn om heel Waalwijk aan te doen. Het zijn er 75.”

Voor de zekerheid - stel dat niemand ‘bloemenwinkel Waalwijk’ intikt op Google zijn sommige boeketten wel voorzien van naam en toenaam. Want als er zaterdag helemaal niemand zijn cadeaubon komt inwisselen is ook niet de bedoeling. Maar vanaf nu zal het zich wel rondvertellen.

Tekst: Gert-Jan Buijs bd.nl : Foto's Marvin Doreleijers

Bekijk de foto's:

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl