Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

UPDATE: Vechtpartij op het Halve Zolenpad Waalwijk

Bericht geplaatst op // 8144 keer bekeken

Op zondag 9 augustus 2015, rond de klok van 00:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een vechtpartij op het Halve Zolenpad.

Een 19-jarige Oosterhouter belandde in het ziekenhuis door een mishandeling. Om nog onduidelijke redenen werd hij mishandeld door iemand die deel uit maakte van een grotere groep jongeren.

Het slachtoffer fietste samen met zijn vriendin vanuit de richting Sprang-Capelle richting Waalwijk. Bij het fietstunneltje passeerden zij een groep jongeren die nogal luidruchtig waren. De dader kwam achter het stel aangerend. Aan de andere kant van het fietstunneltje (Professor Asserweg) van zijn fiets geslagen. Het slachtoffer viel daarbij van zijn fiets en kwam met zijn hoofd op de stoeprand terecht. Hierna kreeg hij nog een stomp in het gezicht. Zijn vriendin bleef bij het geweld ongedeerd.

De 19-jarige Oosterhouter was aanspreekbaar maar klaagde over misselijkheid. Bovendien was hij enigszins verward. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn medische verzorging had prioriteit. Hij kon daarom nog geen aangifte te doen. De politie is al wel een onderzoek gestart en heeft al een aantal getuige gesproken. Er is op dit moment nog niemand aangehouden vanwege de mishandeling.

Bekijk de foto's:

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Porton Cloud storage

Brandblusser XL

Laatst aangepast op 09 augustus 2015 14:24

Reacties  

#1 Janson 09-08-2015 01:46
En morgen doen ze het weer, want het staat op internet en in de krant en dat vinden ze Kickuh
#2 Jansen 09-08-2015 07:20
Vuil rot tuig dat ze met paarman 1 persoon pakken dan durf je wel, hopelijk dat hun ook aan de beurt komen laat ze maar is flink boete als ze op gepakt worden oow wacht nee hier in Dit land sta je binnen paar uur weer buiten ach dat heeft geen effect ze krijgen alleen te horen foei niet meer doen, laat ze ook maar in elkaar geslagen worden dan voelen ze wat deze persoon nu voelt, heelveel sterkte voor de persoon die nu weer slachtoffer is geworden van ZINLOOS GEWELD.
#3 Henri 09-08-2015 08:56
Het zelfde groepje wat een dag eerder 2 mensen beroofde?
#4 Anne, 09-08-2015 09:32
Zou zomaar kunnen Henri, die zijn goed bezig geweest om een stel met messen te bedreigen en hebben geslagen, beroofd van fietsen, portemonnaies en gsm. Ook HALVE ZOLEN (pad).
#5 Patrick Kroon 09-08-2015 11:35
Tjee, weer in een woord; ZINLOOS GEWELD !!. Wanneer stopt het nu uiteindelijk?, ja dat is moeilijk te zeggen. Want je bent nergens meer veilig tegenwoordig, sterkte met het slachtoffer. Ik vind het wel laf van de daders, zo laf zijn om weg te lopen en hopelijk vinden ze de daders !
#6 willem 09-08-2015 12:52
Die stoere jongen zal wel niet het lef hebben zich te melden. Nou hoop ik dat anderen van de groep wel zo dapper zijn de naam van die stoere jongen even te willen melden bij de politie. Zodat hij de consequentie van zijn gedrag ook mag voelen. Slachtoffer ligt met een zware hersenschudding in het ziekenhuis.
#7 hans 09-08-2015 23:35
Vlgs mij klopt de titel niet want als ik goed lees staat er jongen van zijn fiets geslagen.
Vind de Titel Vechtpartij dus ongepast.ZINLOO S GEWELD klopt beter.
#8 luuk de nooier 13-08-2015 20:53
Misschien dat de politie hier ookm is wat scherper op kan zitten , want als het mij gebeurd regel ik het zelf wel

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl