Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

UPDATE: Vechtpartij op het Halve Zolenpad Waalwijk

Bericht geplaatst op // 9421 keer bekeken

Op zondag 9 augustus 2015, rond de klok van 00:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk en de ambulance van Waalwijk een melding van een vechtpartij op het Halve Zolenpad.

Een 19-jarige Oosterhouter belandde in het ziekenhuis door een mishandeling. Om nog onduidelijke redenen werd hij mishandeld door iemand die deel uit maakte van een grotere groep jongeren.

Het slachtoffer fietste samen met zijn vriendin vanuit de richting Sprang-Capelle richting Waalwijk. Bij het fietstunneltje passeerden zij een groep jongeren die nogal luidruchtig waren. De dader kwam achter het stel aangerend. Aan de andere kant van het fietstunneltje (Professor Asserweg) van zijn fiets geslagen. Het slachtoffer viel daarbij van zijn fiets en kwam met zijn hoofd op de stoeprand terecht. Hierna kreeg hij nog een stomp in het gezicht. Zijn vriendin bleef bij het geweld ongedeerd.

De 19-jarige Oosterhouter was aanspreekbaar maar klaagde over misselijkheid. Bovendien was hij enigszins verward. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn medische verzorging had prioriteit. Hij kon daarom nog geen aangifte te doen. De politie is al wel een onderzoek gestart en heeft al een aantal getuige gesproken. Er is op dit moment nog niemand aangehouden vanwege de mishandeling.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 09 augustus 2015 14:24

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl