Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Cafébezoeker maakt amok bij La Danza aan de Grotestraat Waalwijk

Bericht geplaatst op // 6552 keer bekeken

Op zondag 7 september 2014, rond de klok van 03:00 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een opstootje aan de Grotestraat.

Binnen in het café La Danza was een bezoeker vriendelijk gevraagd om het café te verlaten. Dit had de bezoeker ook gedaan. Eenmaal buiten ging de jongen helemaal door het lint en veroorzaakte opstootjes.

De jongen is aan het rennen gegaan door de Grotestraat en schreeuwde hierbij de hele buurt wakker. Daarna heeft hij de politie gebeld en gezegd dat er een grote vechtpartij aan de gang was. Hierop kwam de politie massaal met 7 voertuigen ter plaatse. Toen de politie ter plaatse kwam bleek er helemaal geen vechtpartij geweest te zijn.

Waarom de jongen de politie heeft gebeld met de mededeling dat er een grote vechtpartij was, is niet bekend. De jongen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 07 september 2014 10:54

Reacties  

#1 JustSome1 07-09-2014 04:36
Nou, nou, 7 politiewagens! Mag wat kosten.
En maar klagen over de Marquees, maar die is al weken dicht.
Het ligt dus niet aan hun!
#2 Antoine 07-09-2014 08:46
Ja als we niet bij de Marqueez rotzooi kunnen trappen dan moet het maar bij een andere gelegenheid. Maar rotzooi gaan we schoppen hoor.
En wat was de oorzaak alcohol? Gek hé dat de men vind dat die tenten eerder dicht moeten want dan heeft men minder alcohol op.
#3 Mart Steenbeek 07-09-2014 12:14
Vanmiddag (zondag vanaf 15:00 uur)gaan we eens lekker ouwerwets 'los' met lekkere meezing- en dansbare muziek vanaf de jaren 60 tot heden met MARTIN STONE uit Waalwijk Live op het podium!
En gratis Surinaamse hapjes van Rams.
#4 onbekend92 07-09-2014 13:41
Als jullie nou is niet gelijk je mening geven als je er zelf niet bij was ik was er namelijk en t ging alleen om een clown die politie had gebeld om een grote vechtpartij die er dus niet was!!!!
#5 Waalwijkaandedijk 07-09-2014 14:45
Ik wilde het net bevestigen, het amok ontstond 'buiten' het Café en niet 'in'. Daarom is sociale media met regelmaat gebaseerd op schijnwaarheid en is het makkelijk om mensen de verkeerde informatie te geven. Ik ontdekte op bijvoorbeeld; Facebook, nogal erg extreme en ongenuanceerde opmerkingen zoals; Sluit heel de hoek maar en dat het altijd hetzelfde gedonder is. Dit gebeurd nou eenmaal in de hedendaagse maatschappij en de jonge was buiten pas begonnen met overlast veroorzaken, het moet dus los staan van het foute feit dat het café erbij betrokken was. Er bestaat nog iets als 'verantwoordeli jkheid' waar menig persoon nog over moet beschikken.
#6 Waalwijkaandedijk 07-09-2014 14:46
Gek eigenlijk dat men zich aansluit bij jullie overtuigingen betreft sluiting cetera en nog een duimpje krijgen voor een zijlijn-oordeel . Het is omdat Waalwijk zo klein is en dat het kleinste opstootje al meteen uitmunt tot een grote bak met oordelen over sluiting en dergelijke. Het was wel anders geweest als Waalwijk 100.000 inwoners had, dan was dit slechts een druppel op een gloeiende plaat.
#7 AJ 12-09-2014 15:32
Waalwijk is inderdaad geen Amsterdam.
Als er iets in de grote stad gebeurt is dat normaal maar niet in Waalwijk. Als er een vechtpartij is in de grote stad dan wordt dat mooi op tv uitgezonden en zat mensen die zitten te genieten van de ellende op straat en als dat in Waalwijk gebeurt dan moet gelijk de cafe gesloten worden of iets dergelijks. Beetje te overdreven reactie allemaal. Vroeger heeft marquis altijd druk gehad en waarom nu niet??
Dus het moet kunnen.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl