Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Verdachte zware mishandeling aangehouden in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 2626 keer bekeken

Waalwijk - De man die verdacht wordt van een zware mishandeling op donderdag 18 april is door een oplettende agent aangehouden.

Op die donderdag rijden twee minderjarige meisjes op een bromfiets op het Halve Zolenpad. Op dat moment krijgen ze een zet van een man en komen ze ten val. Beide meisjes raken daarbij gewond en één van de meisjes moet met spoed naar het ziekenhuis. Een onderzoek wordt gestart.

Door middel van burgernet en social media wordt een signalement verspreid van de verdachte. Ook melden zich getuigen bij de agenten. Er komen meerdere tips binnen en mensen hebben camerabeelden van de verdachte. Maar het lukt niet om de verdachte snel aan te houden.

Op vrijdag wordt de vroege dienst van het politiebasisteam Langstraat gebrieft over de lopende zaken. Uiteraard komt de zware mishandeling ter sprake met foto’s en camerabeelden. De agenten krijgen de opdracht uit te kijken naar mensen die aan het signalement zouden kunnen voldoen. Op de camerabeelden is te zien dat de verdachte een apart loopje heeft. Om 8.15 uur rijdt één van de agenten in een onopvallenden politieauto op Burgemeester van der Klokkenlaan. Daar ziet ze een man lopen die hetzelfde loopje heeft als ze gezien had op de beelden. Voor de zekerheid vraagt ze collega’s erbij voor de herkenning en eventuele aanhouding.

Ze besluiten de man als verdacht van de zware mishandeling aan te houden. De man maakt een ernstig verwarde indruk en verzet zich hevig bij zijn aanhouding. Hij bijt één van de agenten in haar hand. De man wordt naar het bureau gebracht waar er direct medische en psychische zorg geregeld wordt voor hem. De recherche gaat verder met het onderzoek.

Laatst aangepast op 19 april 2024 14:01

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl