Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Waalwijker (26) vastgezet vanwege diefstallen

Bericht geplaatst op // 2312 keer bekeken

Waalwijk, Kaatsheuvel - De politie heeft zondag 23 augustus 2015 omstreeks 17.45 uur op het Bloemenoordplein een 26-jarige Waalwijker aangehouden ter zake winkeldiefstal. De verdachte, een verslaafd harddrugsgebruiker, is in verzekering gesteld en wordt van nog twee diefstallen verdacht. Bij een van diefstallen had hij op zijn vlucht een bejaarde bewoonster flink laten schrikken. Hij wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Agenten die in Waalwijk surveilleerden werden zondagmiddag gewenkt door een man die hen vertelde dat bij de supermarkt zojuist een winkeldief was aangehouden. Ter plaatse bleek dat een man bij de balie twee sloffen sigaretten en elf pakjes shag had gestolen. Hij rende naar buiten maar werd door een medewerker van de winkel achterhaald en overgedragen aan de politie.

Uit het onderzoek bleek dat de verdachte zondagmorgen in een supermarkt in Kaatsheuvel op dezelfde wijze twee sloffen sigaretten had gestolen. Hij wist te ontkomen. Een medewerkster rende met een klant achter hem aan. De dief klom over een schutting van een tuin van een seniorenwoning waarna hij de geschrokken bewoonster vroeg of hij door haar huis mocht omdat hij achterna gezeten werd. De verdachte gaf ook deze diefstal toe, achteraf vond hij het wel erg dat die vrouw zo geschrokken was.

De Waalwijker wordt ook nog verdacht van de diefstal van een televisie bij een instelling in Waalwijk. Hij geeft aan op straat te leven en hulp nodig te hebben omdat hij er zelf niet meer uitkomt.

Laatst aangepast op 24 augustus 2015 16:55

Plaats reactieBeveiligingscode
Vernieuwen

Regels:
 • Brandweer112.nl houdt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen reacties te weigeren of te verwijderen.
 • © Brandweer112.nl - Copyright
  Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

  Deze website wordt gehost door:
  Keurig online webhosting
  website:
  Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

   Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
  Nieuwsbrief Brandweer112.nl