Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Waalwijker aangehouden op verdenking van zware mishandeling

Bericht geplaatst op // 2045 keer bekeken

Waalwijk - Een 33-jarige Waalwijker is vanmorgen met toestemming van de officier van justitie door de politie aangehouden op de verdenking van de zware mishandeling van een 49-jarige plaatsgenoot. De verdachte heeft overigens een tegenaangifte gedaan. Het slachtoffer zou juist hem bedreigd en mishandeld hebben.

De 49-jarige man heeft aangifte gedaan van zware mishandeling door de verdachte gepleegd op donderdag 29 mei 2020. Het slachtoffer verklaart dat hij een opmerking had gemaakt over het feit dat de verdachte had meegeboden tijdens een faillissementsverkoop. Hierna had de verdachte hem, zo verklaart hij, vastgepakt en zwaar mishandeld. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en opgenomen. Hij liep een gebroken kaak, een gebroken oogkas, een gebroken neus en een zware hersenschudding op.

 

Overigens heeft de verdachte op zijn beurt aangifte van bedreiging en mishandeling gedaan tegen de 49-jarige Waalwijker. Hij beschrijft dat zijn opponent hem uitschold, dreigend op hem af kwam en hem een stomp op de borst had gegeven.

Laatst aangepast op 03 september 2020 11:00

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl