Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Waalwijker onder invloed coke mishandelt cafégangers en vernielt auto's en dorpshuis in Stavenisse

Bericht geplaatst op // 2408 keer bekeken

WAALWIJK/STAVENISSE - Een man uit Waalwijk heeft op kerstavond meerdere bezoekers van een café in Stavenisse geslagen. Hij vernielde ook twee geparkeerde auto's en een ruit van het dorpshuis. De 25-jarige Waalwijker was onder invloed van cocaïne. Hij is aangehouden.

Bezoekers van het café spraken die avond net na middernacht (dinsdag op woensdag) enkele agenten aan, omdat zij klappen hadden gekregen van de man. Dat meldt de politie donderdag. ,,Dit zou in het café hebben plaatsgevonden. De reden was niet bekend. Alle betrokkenen waren zichtbaar onder invloed van drank.”

De man die geslagen zou hebben zou ook onder invloed zijn van verdovende middelen, aldus de politie. Volgens de cafégasten was de Waalwijker de Voorstraat in gelopen. Daar zou hij de ruit van het dorpshuis hebben vernield.

Na een zoektocht vonden agenten de verdachte op de Stoofdijk. Ze hielden hem aan. Een getuige had de politie er in de tussentijd op geattendeerd dat de 25-jarige man ook twee geparkeerde auto's had vernield aan de Molendijk.

Uit een blaas- en speekseltest bleek dat de man onder invloed was van alcohol en cocaïne. Er is bloed afgenomen voor onderzoek door het NFI. De man werd verhoord en mocht laat in de avond van 25 december naar huis. Het onderzoek loopt nog. ,,Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt als alle aangiftes van mishandeling en vernieling bij de politie binnen zijn.”

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl