Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Waalwijkers betrapt op rijden onder invloed van drugs!

Bericht geplaatst op // 1652 keer bekeken

WAALWIJK - Een 46 jarige Waalwijker werd in de nacht van vrijdag 28 augustus op zaterdag 29 augustus betrapt op het rijden onder invloed van harddrugs op de Mr. van Coothstraat in Waalwijk. Ook bleek de man een ongeldig verklaard rijbewijs te hebben na een eerdere veroordeling terzake rijden onder invloed van drugs in Kaatsheuvel in 2019.

Hij testte positief op het gebruik van cocaïne en opiaten, vermoedelijk heroïne. Van de man werd bloed afgenomen door een arts op het politiebureau. De man kan meerdere processen-verbaal tegemoet zien. De uitslag van het bloedonderzoek zal separaat volgen via het NFI.

Een 37 jarige Waalwijker werd in de nacht van zaterdag 29 augustus op zondag 30 augustus betrapt op de Baardwijksestraat in Waalwijk. Agenten hielden de man staande, omdat hij te hard reed aldaar. De Waalwijker bleek onder invloed van softdrugs te zijn, hij testte positief op THC (het bestanddeel in cannabis). Ook van deze jongeman werd bloed afgenomen door een arts. Proces-verbaal zal na de uitslag worden opgemaakt.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl