Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

Waalwijkse Hanneke van Oudheusden ooggetuige bomaanslag Zaventem

Bericht geplaatst op // 2813 keer bekeken

Kinderfysiotherapeute Hanneke van Oudheusden uit Waalwijk was helaas ter plekke op het moment van de terreuraanslag in het Belgische Brussel. Voor het AD deed ze haar verhaal.

‘Ik wilde weg, weg, weg. Onderweg heb ik mensen meegetrokken en opgetild’, meldde ze aan de AD-verslaggever. Samen met nog duizenden mensen maakte ze vanochtend de bomaanslag op het Belgische vliegveld Zaventem van heel dichtbij mee. Hanneke: ‘We kwamen rond 7.30 uur aan op Zaventem en gingen gelijk naar de balie. Het was niet extreem druk. We waren bijna aan de beurt toen er iets knalde. Er kwam een vlammenzee over ons heen en we vielen op de grond. Het werd donker en overal was stof.’

Nadat ze haar vriendin heeft gevonden, zijn ze samen gaan rennen. Ondertussen trok ze mensen mee. ‘Bij een vrouw in de rij stond haar muts in brand. De vlammen heb ik met mijn hand uitgeslagen. Door de explosie was het glas uit de ramen, dus we konden snel naar buiten. Voor de gewonden was snel hulp.’

Vanuit een parkeergarage worden ze geëvacueerd naar een sporthal. Inmiddels is de Waalwijkse weer in Nederland. Ze heeft het er gelukkig vanaf gebracht met verschroeide haren, brandwonden op haar hand en een bloedneus.

Tekst: Waalwijk nieuws. Foto: Twitter

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 23 maart 2016 04:45

Reacties  

#1 Patrick Kroon 23-03-2016 15:06
Ik wil niet kwaad spreken, maar het valt mij heel veel op. Dat toevallig iemand ooggetuige is op plaats waar iets gebeurd is, en gelijk de pers op zoekt om hem/haar verhaal te doen.
#2 FL 23-03-2016 18:57
Patrick, wat wil je nu precies zeggen?
#3 un Wolluker 24-03-2016 17:25
@1 Patrick Kroon

Iets verder denken dan je neus lang is, zou helemaal geen kwaad kunnen. Het is juist de pers die de slachtoffers opzoekt. Dat noemt men 'journalistiek bedrijven'.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl