Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Waalwijkse oma komt met de schrik vrij: 'Ik heb niet meer geslapen'

Bericht geplaatst op // 4212 keer bekeken

WAALWIJK - Een 25-jarige man redde vannacht zijn oma uit haar woning waarnaast een felle autobrand woedde. De vrouw raakte niet gewond en is alleen ontzettend geschrokken van het voorval.

Rond 03.30 uur stond een busje in brand tegen een woning aan in de Margrietstraat in Waalwijk. De bewoonster van de woning werd uit haar huis gehaald door haar kleinzoon.

,,Ik werd wakker omdat er een paar keer werd aangebeld, maar ik durfde niet open te doen', vertelt de vrouw die anoniem wil blijven. De man die aanbelde was haar 25-jarige kleinzoon. Hij was na een avond stappen op weg naar huis en zag de brand. De man twijfelde niet en wou zijn oma uit haar woning halen. Toen zij niet reageerde op het aanbellen, heeft hij een ruit naast de deur ingeslagen en daarbij zijn hand verwond.

De oma werd opgevangen door politie-agenten. Zij maakt het naar omstandigheden goed, maar is flink geschrokken. ,,Ik heb vannacht niet meer geslapen."

De schade aan de woning lijkt nu mee te vallen. Het zou gaan om een stukje gesmolten regenpijp, maar zondag is nog niet nadrukkelijk gekeken naar wat er verder beschadigd is.

De politie is een onderzoek gestart naar de brandstichting. Heeft u informatie die mogelijk hiermee te maken heeft dan kunt u contact opnemen via 0900 – 8844. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Bekijk de foto's:

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.
Ondernemend nieuws

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl