Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Weer vrachtwagen vast onder viaduct in Waalwijk

Bericht geplaatst op // 5418 keer bekeken

WAALWIJK - Er heeft zich dinsdagavond weer een vrachtwagen klemgereden onder het viaduct aan de Hertog Janstraat in Waalwijk. Het voertuig heeft behoorlijke schade. Het dak is er helemaal vanaf gereden.

Een takelbedrijf is bezig om de vrachtwagen onder het viaduct weg te krijgen. De weg is hierdoor afgesloten. Mensen die vanaf de A59 komen, moeten omrijden.

Een andere vrachtwagenchauffeur overkwam ongeveer een maand geleden hetzelfde. Hij zat ruim een uur vast onder het viaduct. En ze zijn niet de enigen. Het ging de afgelopen jaren vaker mis.

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#1 Kelvin 11-10-2017 00:56
Misschien iets om daar een camera te plaatsen. Kunnen we een YouTube kanaal beginnen. Wordt nu toch wel erg vermakelijk.
:-)
#2 natascha 11-10-2017 07:51
Belachelijk dat ze de weg niet 50 cm lager maken zo dat iedereen er onder door kan. Dit kost kappitalen en de brug gaat ook achteruit hier door.
#3 Jaantje 11-10-2017 08:27
Beter opletten op borden en de hoogte van je eigen voertuig kennen doet wonderen! De max.hoogte staat meerdere malen aangegeven. Maar ja, je moet ook zóóóveel bijhouden tegenwoordig.
#4 Raymon 11-10-2017 09:29
Valt ook op dat het weer een vrachtwagen is met buitenlandse kentekenplaten. ..
#5 bas pellicaan 11-10-2017 12:00
Plaat verkeerslicht gemeteten via sensoren dat het op tijd op rood springt voor wagens die te hoog zijn kan gerealiseerd worden techniek staat voor niets
#6 Anne 11-10-2017 13:44
Bas Pellicaan, dat is de oplossing. Kei-goed idee !
#7 Kelvin 11-10-2017 23:39
Even een reactie op Natascha.
Het is natuurlijk zo dat als je de ruimte onder de brug vergroot je geen klemgereden vrachtwagens meer krijgt alleen is dat technisch niet zo eenvoudig. Onder de brug bevinden zich pompputten om het regenwater op te vangen en weg te pompen, de weg ligt daar immers lager dan het riool ligt. Die pompputten zijn noodzakelijk en zou je de weg uit gaan diepen dan moet je de gehele pompputten installatie ook wijzigen en dat kostenplaatje dat is enorm. Er moet overigens een erg forse wagen tegen een brug aan rijden wil deze echt beschadigen. Dus begrijpelijk dat men denkt dat met even uitdiepen onder de brug je het probleem op lost maar zo eenvoudig is dat niet. Bij ieder viaduct waar de weg naar beneden verdwijnt zijn pompinstallatie s aanwezig. Je ziet of hoort ze niet maar zijn zeker wel aanwezig.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl