Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Tree of Life

Cheap Licensing

Security Discounter

Monkey Town Waalwijk

Kentekencheckonline.nl

DVS brandbeveiliging

Brandblusser

Wielrenner in Waalwijk gewond na botsing met kind

Bericht geplaatst op // 5021 keer bekeken

WAALWIJK - Een wielrenner is donderdagmiddag gewond geraakt bij de botsing met een kind op een fietspad aan de Meerdijk in Waalwijk.

De wielrenner botste tegen het meisje dat met een groepje vriendinnen per fiets op weg was naar school. De wielrenner kwam daardoor ongelukkig ten val en liep in ieder geval een hoofdwond op.

Hij is daarvoor met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk de foto's:

Advertentie

Totaal Aanpak Brandveiligheid

Brandblusser XL

Reacties  

#1 Arjan Goedhart 22-06-2017 14:16
al die wielrenners denken dat de hele weg alleen voor hen is en dat ze overal voorrang horen te krijgen

ze hebben ook al eens bijna mijn hondjes aangereden en ik had maar aan de kant moeten springen

eigen schuld dus
#2 Peter 22-06-2017 15:24
Goed bezig Arjan, Iedereen over één kam scheren. Er zijn inderdaad hufters bij maar die zie je ook onder degenen die hun schijtbeesten met een lijn van 20 meter langs een fietspad uitlaten. Totaal niet in de gaten hebben dat zo'n lijn een moordwapen is als deze over het fietspad gespannen word. Laten we rekening met elkaar houden en niet meteen iedereen en alles de schuld geven. Je kent de toedracht niet van wat er precies gebeurt is op dat fietspad. Mogelijk waren de meiden wel onoplettend en de oorzaak.
#3 anne 22-06-2017 15:55
Wielrenners permitteren zich inderdaad veel, maar ook mensen met hun " schijthonden ". Dat deze op een fietspad hun hond uitlaten is heel irritant.
#4 caj jansen 22-06-2017 16:33
Anne waar moeten de mensen dan lopen,op straat dan waar auto's rijden?, bij mijn weten mag je daar gewoon wandelen, en weet je wat irritant is?Dit zeuren over niks.
#5 RESPECT VOOR DE DIER 22-06-2017 23:43
Beste Peter en Anne, eerst een vraag hebben jullie kinderen? Zo ja wat zouden jullie er van zeggen als jullie kinderen uitgescholden zouden worden! volgens mij zouden jullie dat niet fijn vinden, waarom noemen jullie honden wel schijt beesten hebben dieren geen gevoel of zijn jullie van die gewetenloze mensen ik denk van wel moet haast wel mensen als jullie hebben geen geweten en geen hersens om na te denken, ga maar naar Hornbach Mischien hebben ze daar nog potjes zaagsel wie weet krijgen jullie daar meer verstand mee om dieren met respect te benaderen!!!!!! !
#6 Peter 23-06-2017 08:17
Beste Marianne Thieme, althans ik neem aan dat dat je echte naam is ipv respect voor de dier. Is overigens geen correct Nederlands. Alle honden zijn schijtbeesten. En de baasjes die de stront niet opruimen horen ook tot die categorie. Daarnaast zijn er veel honden agressief tegen hardlopers en fietsers. Dit komt ook omdat hun baasjes de hond nier op kunnen voeden en niet met een hond om kunnen gaan.Veel schijtbeesten met hun baasje veroorzaken overlast. Wie is is nou gewetenloos???? Overigens zaagsel haal je niet in een potje hoor en wordt je verstand er niet beter mee. Maar ik weet niet of ik je dat aan je verstand kan brengen.
#7 Un Wolluker 23-06-2017 18:30
@Peter

Afgezien van de hele discussie, kun je een hond gewoon een dier noemen in plaats van een "schijtbeest". Dat getuigt van weinig fatsoen. Mensen die hun hond op straat laten poepen en het niet opruimen, hebben ook weinig fatsoen maar dat heeft verder niks te maken met de dieren zelf. Als jij honden beschrijft als "schijtbeesten" diskwalificeer je jezelf daarmee van een normale, volwassen discussie.

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl