Volg Brandweer112.nl op FacebookVolg Brandweer112.nl op Twitter

Deze website wordt gehost door:

Tecflow brandstofsysteem reinigers

ProTech shop

Heermoes

DVS brandbeveiliging

creditchecker

Lotgering

brandblusserxl.nl

P2000shop

Prins Lifestyle

Brandblusser

Autobedrijf Vrijhoeven

UPDATE: Winkelend publiek gaat massaal onderuit in centrum van Waalwijk

Bericht geplaatst op // 6958 keer bekeken

UPDATE: Enkele uren na het plaatsen van onderstaand artikel kregen wij meldingen binnen dat de sneeuw helemaal verdwenen was. Het zou ook niet meer glad zijn.

Een strooiwagen, gewapend met een sneeuwschuiver, kwam de problemen oplossen.

Op dinsdag 30 december 2014, rond de klok van 09:30 uur, gingen mensen massaal onderuit in het centrum van Waalwijk.

Even naar het winkelcentrum om je laatste boodschapjes te halen voor oud en nieuw en gratis parkeren op het Unnaplein tijdens de feestelijke december maand, kan je wel botbreuken opleveren.

De gemeenteraad van Waalwijk heeft namelijk jaren geleden besloten om alleen de hoofdwegen te strooien tijdens de winter. Maar de weg naar het centrum niet. Een stuk vanaf het parkeerterrein Unnaplein naar de Stationsstraat naar het centrum toe is spek en spekglad. Winkelend publiek klaagt steen en been over de gladheid en dient een klacht in bij de gemeente Waalwijk.

Oudere mensen, die vanaf het verzorgingstehuis even een boodschapje willen gaan doen, vallen massaal met hun rollator over het spek gladde wegdek. Ook jongere mensen zijn de dupe.

Zo meldt een voorbijganger aan de fotograaf. "Geweldig, nu kunnen we eindelijk eens gratis parkeren op het Unnaplein in Waalwijk, maar een stuk verderop ga je onderuit. Volgens de man is hij zelf, en 3 andere mensen gisteren al onderuit gegaan.

"Ik hoop dat er nog niemand botbreuken heeft opgelopen, zowel dan meld ik mezelf morgen bij het gemeentehuis." Of de gemeente Waalwijk naar alle klachten die ze binnen krijgt alsnog gaat strooien en zorgt dat mensen normaal in het centrum van Waalwijk kunnen komen, is niet bekend. Tot die tijd oppassen geblazen dus.

Bekijk de foto's:

Laatst aangepast op 30 december 2014 18:08

Reacties  

#11 jb 30-12-2014 18:17
Even naar het centrum. Spiegelglad. Ac567Wel uitgegleden en gevallen maar gelukkig niks gebroken.
#12 Willempie 31-12-2014 08:43
Belachelijk dat er slechts gestrooid wordt op doorgaande wegen. Idd er bestaat ook nog zoiets als winkelend publiek . Maar ja Waalwijk heeft maar een prioriteit en dat is het sterfhuis RKC krampachtig overeind houden tegen beter weten in.
#13 Ozzie 31-12-2014 16:19
" De gemeenteraad van Waalwijk heeft namelijk jaren geleden besloten om alleen de hoofdwegen te strooien tijdens de winter. Maar de weg naar het centrum niet. "

Nou, daar is dan weer goed over nagedacht ... zucht. Het is namelijk ook geheel logisch om een CENTRUM, je weet wel ... dat CENTRALE gedeelte van een stad waar mensen bij elkaar komen ... om dat NIET te strooien ... toch?? Want iedereen begrijpt dat je vooral NIET moet strooien op wegen waar veel mensen bij elkaar komen. Aáááhhhhh ... is logisch nadenken dan echt zó moeilijk?!?

Oh ehhh Marvin, je hebt die mensen die daar voorbij lopen toch wel even gewaarschuwd hè, voordat je die foto's ging knippen ;)
#14 JOHN 31-12-2014 19:41
Ook om en nabij de Els was het erg gevaarlijk laat de gemeente iets doen met het verdiende parkeergeld
#15 JOHN 31-12-2014 19:44
Ook in en rondom de Els was het een grote puinhoop laat de gemeente met het ruime parkeergeld de sneeuwresten opruimen of is dit voor de winkeliersveren iging van de Els

© Brandweer112.nl - Copyright
Actueel nieuws over de 112 hulpdiensten uit Waalwijk.

Deze website wordt gehost door:
Keurig online webhosting
website:
Epulz reclame
  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Na uw aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief zodra er nieuwe foto’s, of persberichten online staan.
Nieuwsbrief Brandweer112.nl